Büyükşehir Sırp turizmcileri ağırladı 2018-11-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sırbistan Belgrad Türk Hava Yolları temsilcisi Aleksandra Dejanovic ve beraberindeki turizm acente temsilcilerini ağırladı. Denizli’nin evrensel turizm değerlerine sahip olduğunu vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Güzeller güzeli Denizlimiz doğal, tarihi ve kültürel değerlerleriyle Türkiye’nin parlayan yıldızı” dedi.
Büyükşehir Denizli'nin geleceğini planladı 2018-11-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, Denizli’nin 1/25000’lik nazım imar planını kabul ederek önemli bir karara imza attı. “Türkiye’de bu işin öncülüğünü yapıyoruz" diyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin geleceğini planladıklarını belirterek, "Plan yoksa yapılan işlerin anlamı da yoktur" dedi.
İMO’dan Büyükşehir Trafik Yönetim Merkezi’ne ziyaret 2018-11-22
Denizli Büyükşehir Belediyesinin, Türkiye’de bir ilke imza atarak, teknolojik alt yapısı Denizli’de üretilen tamamen yerli ve milli Trafik Yönetim Sistemi, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şubesi üyelerine anlatıldı.
BÜYÜKŞEHİR'DEN 2019'DA DA ZAM YOK 2018-11-21
2018 yılında su ücretlerinde herhangi bir artışa gidilmediğini hatırlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların bütçelerine katkı sağlamak ve enflasyonla mücadele kapsamında 2019 yılında da su ücretleri ile diğer tüm ücret tarifelerinde artışa gidilmeyeceğini müjdeledi.
“Anne ve Bebek Sağlığı Semineri'ne davet 2018-11-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sağlıklı Kentler projesi kapsamında “Anne ve Bebek Sağlığı” semineri düzenleyecek. Özellikle anne ve anne adaylarının davetli olduğu seminer 23 Kasım Cuma günü saat 14.30’da Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapılacak.
BÜYÜKŞEHİR'DEN 2.100 KM ASFALT 2018-11-20
Denizli'nin büyükşehir olmasının ardından 19 ilçe ve 622 mahallesine hizmet etmeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 550 kilometre yolda sıcak asfalt ile 1550 kilometre yolda 1. ve 2. kat asfalt çalışması yaptı.
Yaşlı ve Engelli Denizli Kart'ta vize dönemi 2018-11-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi otobüs ulaşımında kullanıma sunduğu, 65 yaş ve üzeri yaşlı, engelli ve yasal haklarından dolayı ulaşımdan ücretsiz yararlanan diğer "Denizli Kart" sahipleri için vize dönemi başladı.