Denizli 7. Ege Aşıklar Bayramı'nda Muhteşem Final 2018-04-13
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Denizli 7. Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı’nın finali 4’ü Türk dünyasından olmak üzere kente gelen 24 aşığın katılımıyla yapıldı. Asırlardır süren geleneğin geleceğe aktarılması için yapılan etkinlik büyük beğeni topladı.
DENİZLİ'YE TERMAL İYİ GELDİ 2018-04-13
Turizm alanında Türkiye'nin sayılı projeleri arasında yer alan "Termal İyi Gelir" projesi Denizli turizmine iyi geldi. Termal İyi Gelir ile birlikte Denizli'ye gelen turist sayısındaki artış oranları Türkiye ortalamasını geride bırakırken, projenin yakaladığı büyük başarı turizmcilerin de yüzlerini güldürüyor.
ÜÇGEN KÖPRÜLÜ KAVŞAKLARI TRAFİĞE AÇILDI 2018-04-12
Denizlililerin uzun yıllardır hayalini kurduğu Üçgen Köprülü Kavşakları trafiğe açıldı. Üçgen'de trafik sorununu tarihe gömecek dev projenin trafiğe açılması kapsamında basın mensuplarıyla bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İzmir, Antalya, Ankara yönlerinin gidiş geliş olmak üzere kesintisiz ulaşıma kavuştuğunu belirterek, "Üçgen Köprülü Kavşakları Denizlimize çok yakıştı" dedi.
Başkan Zolan’dan Miraç Kandili mesajı 2018-04-12
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan, "Ülkemizin, tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimizin Miraç Kandili'ni en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.
Aşıklar’dan Başkan Zolan’a ziyaret 2018-04-11
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Denizli 7. Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı kapsamında kente gelen aşıklar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
BÜYÜKŞEHİR'DEN DEV BİR TESİS DAHA 2018-04-11
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede yapımını sürdürdüğü 7 kapalı yüzme havuzundan birisi olan Anafartalar-Dokuzkavaklar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi de tamamlandı.
Saclı Durak Kabini Satın Alınacaktır 2018-04-10
Saclı Durak Kabini Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLADI 2018-04-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Türkiye’nin en büyük çocuk şenliği başladı. İlçelerin ardından kent merkezindeki çocuklarla buluşacak şenlikte toplam 60 bin çocuk gönüllerince eğlenecek.