Denizli’nin turizm değerleri Büyükşehir ile hayat buluyor 2018-08-07
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli’nin turizm potansiyelini çeşitlendirmek adına sürdürdüğü çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Alternatif turizmde birbirinden önemli yatırımları hizmete alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez Kefe Yaylası’nda düzenleme çalışması yaparak, yayla turizmine önemli bir değer daha kazandırdı.
Tanıtım Eşyası (Anahtarlık) Satın Alınacaktır 2018-08-06
Anahtarlık alımı 4734 sayılı kamu ihale kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
SÜLEYMANLI YOLUNA BÜYÜKŞEHİR ELİ DEĞDİ 2018-08-06
Denizli'de ulaşım sorununu tarihe gömecek yatırımları tek tek hizmete sokan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli’nin doğal güzellikleri arasında yer alan Süleymanlı Yayla Gölü'ne ulaşımı kolaylaştırmak adına yol düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Doğa harikası göle ulaşım sağlayan 6 kilometrelik yol genişletildi, virajlar daha güvenli hale getirildi.
Ağustos Ayı Meclis Gündemi 2018-08-06
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Ağustos ayı toplantısı 10 Ağustos 2018 Cuma günü saat 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2018-08-03
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
"TURİZMİN PARLAYAN YILDIZI DENİZLİ" 2018-08-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Star Gazetesinin düzenlediği "Star Şehir Buluşmaları"na Denizli'nin turizm potansiyeli damga vurdu. Denizli'nin Anadolu'nun göz kamaştıran şehirlerinden birisi olduğunu vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bu şehre hizmet etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
HONAZ'A ÇOK YAKIŞTI 2018-08-02
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ve 4 ilçede yaptığı 7 kapalı yüzme havuzu ve spor kompleksinden biri olan Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi hizmet vermeye başladı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kompleksin Honaz ve çevresine hizmet vereceğini söyleyen Başkan Osman Zolan, “Honaz’da yüzme bilmeyen kalmayacak” dedi.
Temizlik Madde ve Malzemeleri Satın Alınacaktır 2018-07-31
Temizlik madde ve malzemeleri alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Yaşayan İnsan Hazinesi'nin adı ölümsüzleşiyor 2018-07-31
Hayri Dev Kültür Merkezi tamamlandı... Denizli Büyükşehir Belediyesi, UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen, üç telli cura ustası Hayri Dev'i adını taşıyan Hayri Dev Kültür Merkezi'ni tamamladı. Konferans salonu, düğün salonları, atölyeler ve müzik odasının bulunacağı tesiste Hayri Dev'in tanıtılıp, eserlerinin gelecek nesillere aktarılacağı Hayri Dev Odası yer alıyor.