Eğitim İçin El Ele ile 200 öğrenci üniversitede 2017-09-22
Eğitim İçin El Ele'de yeni dönem kayıtları başladı... Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından başlatılan ve 9. yılını geride bırakan Eğitim İçin El Ele projesi kapsamında bu yıl 200 öğrenci üniversitelerin çeşitli bölümlerine yerleşti. 10. dönemine "Merhaba" diyen projenin yeni dönem müracaatlarının da başladığı açıklanırken, son başvuru tarihi 29 Eylül 2017 olarak duyuruldu.
Denizli Öğrenci Kart’ta son vize tarihi 30 Eylül 2017 2017-09-22
Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi otobüs ulaşımında kullanıma sunduğu “Denizli Öğrenci Kartı”nda son vize tarihinin 30 Eylül 2017 olduğu hatırlatıldı. Vizesi yapılmayan kartların 25 Eylül 2017 tarihinden itibaren kullanılamayacağı duyurulurken, vize yaptıracaklar için hafta sonu bazı dolum merkezlerinin açık olacağı kaydedildi.
Ahilik Kültürü Haftası kutlanıyor 2017-09-21
Başkan Osman Zolan: "Ahilik, Denizli'yi bugüne getiren kültürdür"...Ahilik Kültürü Haftası kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Musa Çelikkol ve birliğe bağlı oda başkanları Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ahiliğin toplumun tüm değerleri ile barışık olan ve üreten kesim olduğunu işaret eden Başkan Zolan, "Ahilik, Denizli'yi bugüne getiren kültürdür" dedi.
Denizli'nin en büyük festivali geliyor 2017-09-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 3 gün sürecek dev bir festivale imza atıyor. Ege'nin en büyük parkı Ak Vadi'de düzenlenecek festivalde Gripin, Koray Avcı ve Grup Seksendört sahne alacak. Konserler, dev oyun parkı, tiyatro, halk dansları ve animasyon gösterilerinin yapılacağı Ak Vadi Festivali, 22-23-24 Eylül'de gerçekleştirilecek. Gündüz 13.00'de başlayacak ve birçok stantın açılıp etkinliklerin düzenleneceği festival gece yarısına kadar sürecek.
İlk kafile yola çıktı 2017-09-21
Tarihe yolculuğa başlayan ilk kafileyi Başkan Zolan uğurladı... Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Bursa ve Çanakkale gezisinin ilk kafilesi yola çıktı. 10 otobüsten oluşan kafileyi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan uğurladı. Başkan Osman Zolan, “Bursa ve Çanakkale, Türk tarihi açısından önemli iki şehir” dedi.
3. Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı 2017-09-21
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 3'ncüsünü düzenlediği Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı. Denizli'nin parkları, doğal, tarihi ve kültürel güzellikleri ile kentsel ve kırsal yaşamı anlatan eserler büyük beğeni topladı.
İzmir Bulvarı geçici süreyle trafiğe kapatılacak 2017-09-21
Denizli Büyükşehir Belediyesinin yapımına devam ettiği Sanayi Bağlantı Köprüsü imalat çalışmaları kapsamında köprü kiriş montajı ve tabliye kalıbının yapılabilmesi için İzmir Bulvarı geçici süreyle trafiğe kapatılacak.
Yapım İşi 2017-09-19
2017 Park Yapım ve Onarım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2017-09-18
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları