Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2019-06-12
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Büyükşehir Tiyatrosuna 2 ödül 2019-06-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, 2. Özdemir Nutku Tiyatro Ödülleri kapsamında 2 ödül alarak Denizli'yi gururlandırdı.
Büyükşehir İtfaiye'den bayram mesaisi 2019-06-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri 9 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca yoğun bir mesai geçirdi. Denizli'nin 52 ayrı noktasında 24 saat nöbet tutan itfaiye ekipleri 9 günde 383 olaya müdahale etti.
Dünya Çevre Haftası kutlanıyor 2019-06-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında binlerce fesleğen dağıttı. Öğrencilerin çevre konusunda hazırladığı gösteriler tam puan alırken Büyükşehirin “Dünyamızın Pili Bitmesin” sloganıyla başlattığı kampanyaya destek olan okullara ödülleri verildi.
TBMM Başkanı Şentop, Başkan Zolan’ı ziyaret etti. 2019-06-09
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Eğitim için El Ele 11'nci dönemini tamamladı 2019-06-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından 11 yıl önce hayata geçirilen ve binlerce öğrencinin eğitim almasını sağlayan Eğitim İçin El Ele Projesi 11. dönem kapanışı düzenlenen iftar programında gerçekleşti.
Geleneksel bayramlaşmaya davet 2019-06-01
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm hemşehrilerini bayramın birinci günü (04 Haziran 2019) saat 14.30'da düzenlenecek geleneksel bayramlaşma programına davet etti.
Denizli çiçek açıyor 2019-05-31
Park, meydan, kavşak ve yol kenarları başta olmak üzere kenti mevsimlik çiçeklerle donatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hijyenik ve rahat bir ortamda dinlenmeleri için yeşil alanların bakım ve temizliklerini de yapıyor.
Büyükşehir ailesi bayramlaştı 2019-05-31
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı. Tüm personelin Kadir Gecesi'ni ve Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Başkan Osman Zolan, "Tüm sevdiklerimizle beraber güzel bir bayram geçirelim" temennisinde bulundu.