YAZAR YAĞMURU DEVAM EDİYOR 2019-04-11
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarının son haftasında yine birbirinden ünlü yazarların katılacağı birçok imza günü ve konferansa ev sahipliği yapacak. Bu hafta sonu Denizli Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı'nda 21 imza günü, 14’de konferans düzenlenecek.
"Türk Polis Teşkilatı gurur ve övünç kaynağımızdır" 2019-04-10
Cansiperane bir anlayışla görev yapan Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümünü kutlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatı'nın Türk milletinin gurur ve övünç kaynağı olduğunu söyledi.
Çocuklar kitapla buluşuyor 2019-04-10
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarı her gün binlerce öğrenciyi ağırlıyor. Her gün Denizli ve çevre illerden fuara gelen öğrenciler kitapla buluşuyor.
PAÜ’lü gençlere Eurodesk fırsatları anlatıldı 2019-04-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelerek gençlerin geleceğine ışık tutacak Avrupa Bilgi Ağı Eurodesk fırsatlarını anlattı.
Temizlik Malzemesi Satın Alınacaktır 2019-04-09
Temizlik Malzemesi Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Toner ve Kartuş Satın Alınacaktır 2019-04-09
TONER VE KARTUŞ ALIMI 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Kalorifer Yakıtı Satın Alınacaktır 2019-04-09
Kalorifer Yakıtı Alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Hamilelik Okulu’nda 14. Dönem başladı 2019-04-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 yıl önce "Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla hayata geçirilen Hamilelik Okulu’nda 14. dönem eğitimleri başladı.
Kitap Fuarı ilk 3 günde 80.000 kişiyi ağırladı 2019-04-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi 3. Kitap Fuarı ilk 3 günde 80.000 kişiyi ağırladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren fuara akın eden vatandaşlar ünlü yazarlara kitaplarını imzalatıp hatıra fotoğrafı çektiriyor.
YAZARLARDAN FUARA TAM NOT 2019-04-07
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Ege’nin en büyük kitap fuarına katılan ünlü yazarlar fuarın çok başarılı olduğunu belirterek, Denizlililerin kitaba olan sevgisinden övgüyle bahsetti. Ünlü oyuncu ve yazar Ercan Kesal, “İstanbul ile yarışacak yoğunlukta ve yetkinlikte bir fuarla karşılaştım” derken, Başkan Osman Zolan da yazarları ve fuara gelen vatandaşları yalnız bırakmadı.