Başkan Zolan’dan Berat Kandili mesajı 2019-04-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, 11 ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'nin Denizli'ye, Türkiye'ye ve tüm insanlığa esenlik ve huzur getirmesini diledi.
Büyükşehir'den çocuklara özel tiyatro şenliği 2019-04-18
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 3. Ulusal Çocuk Tiyatrosu Şenliği başladı. Büyükşehir Belediyesinin çocuklara özel olarak düzenlediği şenlik kapsamında 23 Nisan'a kadar 19 gösterim sahnelenecek.
HEDEF 3 MİLYON TURİST 2019-04-17
Turizm Haftası dolayısıyla ziyaret ettikleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a turizme katkılarından dolayı teşekkür eden sektör temsilcileri, bu yıl hedefin 3 milyon turist olduğunu açıkladı. Şehrin termalin başkenti olması noktasında gösterdikleri gayretlerin boşa gitmediğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, özellikle Termal İyi Gelir kampanyasından çok olumlu sonuçlar aldıklarını söyledi.
Aşıklar Bayramı ve Çocuk Tiyatrosu Şenliği başlıyor 2019-04-16
Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Denizli 8. Uluslararası Ege Aşıklar Bayramı ve 3. Ulusal Çocuk Tiyatrosu Şenliği 17 Nisan 2019 Çarşamba günü başlıyor. Tüm vatandaşların davetli olduğu ücretsiz etkinlikler Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi ile Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2019-04-15
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
KİTAP FUARI'NA REKOR KATILIM 2019-04-15
04 Nisan'da kapılarını açan Denizli Büyükşehir Belediyesi 3. Kitap Fuarı 10 günde 320.000 ziyaretçisini ağırladı. Her gün ortalama 30 binden fazla kişiyi konuk eden fuarda yüzlerce yazar ve yayınevi Denizlililer ve çevre illerden gelen vatandaşlarla buluştu. Ünlü yazarlar fuarın her geçen yıl daha da güzelleştiğini belirterek bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.
"DENİZLİ’YE ÇOK YAKIŞTI" 2019-04-14
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı, Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi hemen hemen her gün bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nin Denizli’ye çok yakıştığını ifade eden Denizlililer, böylesine bir tesisin Denizli’ye kazandırılmasından dolayı çok mutlu olduklarını belirtiyor.
BÜYÜKŞEHİR'İN GÜNEŞ TARLALARI BÜYÜYOR 2019-04-12
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ'nin hizmete aldığı Güneş Enerjisi Santrali (GES) 1 ve 2'nin ardından GES 3'ün de ihalesi yapıldı. Güneş tarlalarını büyütmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi, GES1, GES2 ve GES3 ile yıllık toplamda 2.500.000 lira değerinde 4 milyon kWh'lik enerji üretecek.
80 GÜNDE DÜNYA GEZİSİ, ÇOCUKLARLA BULUŞTU 2019-04-12
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, ‘80 Günde Dünya Gezisi’ adlı oyun ile çocukların karşısına çıktı.
BÜYÜKŞEHİR’DEN PİYANO RESİTALİ KONSERİ 2019-04-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Denizlili genç müzisyen Görkem Ağar’ın ‘Piyano’ albümünün ilk konserine ev sahipliği yaptı. Konsere katılan sanatseverler unutulmaz bir müzik ziyafetine şahitlik etti.