Denizli, Büyükşehirle tiyatroya doyacak 2018-12-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Aralık ayı oyun programını açıkladı. Sezona il ve ilçe turneleri ile hızlı giriş yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Aralık ayı içerisinde 10 farklı oyunu sanatseverler ile buluşturacak.
Büyükşehir DESKİ’den Serinhisar’a modern altyapı 2018-12-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan, Serinhisar ilçesinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu şebekeleri ile içme suyu depolarını kapsayan alt yapı çalışmasında sona gelindi. 80.000 metrelik kanalizasyon hattının tamamlandığı ilçede, içme suyu ve yağmur suyu hattının yanı sıra 1 adet de içme suyu sondaj kuyusu ile 4 adet de içme suyu deposu yapımında son aşamaya gelindi.
TEMA'dan Başkan Osman Zolan'a ziyaret 2018-11-30
Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ve beraberindekiler Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti
Büyükşehir’den kadınlara büyük destek 2018-11-29
Denizli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezlerinde (DENMEK) gerçekleştirilen ücretsiz kurslara katılan kadınlar hem öğreniyor, hem üretiyor, hem de ürettikleri ürünleri DENMEK El Sanatları Satış Merkezi’nde satarak aile bütçesine katkı sağlıyor. DENMEK ile kimi kızının eğitim masraflarını karşılıyor kimi ise emekliliğin tadını çıkarıyor.
Büyükşehir’den Anne-Bebek Sağlığı semineri 2018-11-29
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sağlıklı Kentler projesi kapsamında “Anne ve Bebek Sağlığı” semineri düzenledi.
Büyükşehir'in lezzet elçileri 2018-11-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi Aşçılık Kursu’nda eğitim gören kursiyerler Gaziantep ve Alanya’da düzenlenen yöresel yemek yarışmalarından dereceyle döndü. Türkiye'nin farklı illerinde Denizli'nin yöresel tatlarını tanıtan lezzet elçilerinden Denizli Büyükşehir Belediyesi Aşçılık Kursu Eğitmeni Metin Ayhan Yiğit ise Altın Kepçe ödülü aldı.
Tavas modern arıtma tesisine kavuşuyor 2018-11-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Tavas Merkez Atıksu Arıtma Tesisi projesinde sona yaklaştı. Kısa süre sonra tamamlanarak hizmete girecek modern tesis çevre kirliliğinin önlenmesinde kilit rol görevi üstlenecek. Tesis yaklaşık 50.000 kişilik arıtma ihtiyacını karşılayacak.
Çivril meydanına kavuştu 2018-11-27
ÇİVRİL'E ÇOK YAKIŞTI...Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde de hayata geçirdiği park ve yeşil alan yatırımlarıyla büyük övgü toplayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril'de düzenleme çalışması yaptığı meydan projesini tamamladı. 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı düzenlemeleri Çivril'e çok yakıştı.
Sera Gazı Azaltım Eylem Planı Çalıştayı yapıldı 2018-11-27
Denizli Büyükşehir Belediyesinin iklim değişikliğinin gelecekte insan hayatına vereceği zararı en aza indirmek için başlattığı "İklim Hareketi İçin Değişime Güç Ver" projesi kapsamında Denizli İklim Değişikliği Eylem Planı için Denizli Sera Gazı Azaltımı Eylem Planı ve Risk Analizi Çalıştayı düzenlendi.
Otobüs şoförlerine trafik eğitimi 2018-11-27
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. personeline yönelik düzenlenen eğitim çalışmaları devam ediyor.