Başkan Osman Zolan’dan Kurban Bayramı mesajı 2018-08-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başta şehit aileleri olmak üzere tüm hemşehrilerinin Kurban Bayramı'nı tebrik eden Başkan Osman Zolan, "Ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa sevdikleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum" dedi.
Otobüsler bayramda 2 gün ücretsiz 2018-08-16
Kurban Bayramı dolayısıyla tüm tedbirleri alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mezarlık, akraba ve dost ziyaretlerinde zorluk çekmemesi için bayramda ilk 2 gün belediye otobüslerini ücretsiz yaptı.
Yaz konserlerinde ‘Destan Gülistan’ coşkusu 2018-08-16
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Mehteran Takımı, Tasavvuf Müziği, Türk Halk Müziği ve Halk Danslarından oluşan ‘Destan Gülistan’ topluluğunu Denizlililerle buluşturdu. İncilipınar Parkı'na akın eden vatandaşlar güzel bir yaz akşamında konserin keyfini çıkardı.
Büyükşehir ile tarihi değerler ayağa kalkıyor 2018-08-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB), yok olmaya yüz tutan Buldan ilçesindeki Tarakçı Evi’ni de restore ederek tarihi bir değeri daha ayağa kaldırdı.
Akköy Mahallesi'nde su kesintisi 2018-08-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün içme suyu hat bağlantı çalışması nedeniyle Akköy Mahallesi'nde planlı su kesintisi yapılacaktır.
Muhtelif Mahallelerde Su Kesintisi 2018-08-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğünün içme suyu hat bağlantı çalışması nedeniyle 15 Ağustos 2018 Çarşamba günü Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinin muhtelif mahallelerinde planlı su kesintisi yapılacaktır.
DENİZLİ ULAŞIMDA ÇAĞ ATLIYOR 2018-08-13
Denizli’nin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan ulaşım sorununu çözmek için milyonlarca liralık yatırıma imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kenti ulaşımda çağ atlatacak projelerini tek tek tamamlıyor.