Büyükşehir Kış Spor Okul kayıtları başladı 2017-10-02
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7'den 70'e herkese spor yaptırmak için düzenlediği Kış Spor Okul kayıtları başladı.
Öğrenim yardımı için son başvuru 6 Ekim 2017-10-02
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2017-2018 eğitim-öğretim yılında lise düzeyinde eğitim alan Denizli merkez ve tüm ilçelerdeki öğrencilere yönelik yapacağı öğrenim yardımı müracaatları 6 Ekim 2017 günü sona erecek.
Büyükşehir'den öğrenci servislerinde Türkiye'de bir ilk 2017-10-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Okul Yolu Projesi ile öğrenci servis ulaşımında da çığır açıyor. Öğrencinin servise binmesinden okula ulaşımına kadar velilerin adım adım akıllı telefonla izleyeceği sistemle öğrenciler çok daha güvende olacak. Sistem Denizli'deki 800 öğrenci servisinin tamamında uygulanması ve ücretsiz olarak sunulmasıyla Türkiye'de bir ilk olacak.
Muhtelif mahallelerde su kesintisi 2017-10-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün altyapı çalışmaları dolayısıyla 04 Ekim 2017 Çarşamba günü muhtelif mahallelerde su kesintisine gidilecek.
Çameli Büyükşehir ile daha güzel 2017-09-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin Çameli ilçesinde gerçekleştirdiği yatırımları inceledi. Kalınkoz Mahallesi'ndeki yeni itfaiye binası açılışının da gerçekleştiği programda otogar ve Hayri Dev Kültür Merkezi inşaatını inceleyen Başkan Osman Zolan, Çameli'nin bir turizm merkezi olacağını belirterek, şimdiden bunun hazırlıklarını yaptıklarını söyledi.
Alperen Ocakları’ndan Başkan Zolan’a ziyaret 2017-09-27
Alperen Ocakları Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı Denizli İl Yönetimi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, “Birlik ve beraberlik içerisinde ortak paydalarımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Genç Denizli ile başarıya uzanan yol 2017-09-27
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Resim Atölyesi’nde yetenek sınavı ile öğrenci alan okullara giriş sınavına hazırlanan 3 genç istedikleri bölümleri kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Furkan Sönmez ve Hatice Bayram Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesini, Fidan Bayram ise Adnan Menderes Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesini kazandı.
"Gençlik demek gelecek demektir" 2017-09-26
TÜGVA’dan Başkan Zolan’a ziyaret... Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli İl Temsilciliği yeni yönetim kurulu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Gençliğin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Gençlik demek zenginlik demektir; gençlik demek gelecek demektir” dedi.
Ak Vadi Festivali'nde muhteşem final 2017-09-25
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl ilk kez düzenlediği ve 3 gün boyunca devam eden Ak Vadi Festivali muhteşem bir finalle tamamlandı. Dev oyun parkından, tiyatroya, halk danslarından animasyon gösterilerine kadar 7'den 70'e her kesime hitap eden festivalin son gününde Grup 84 sahne aldı.
İtfaiye teşkilatının 303 yıl gururu 2017-09-25
İtfaiye erlerinden zeybek gösterisi... Denizli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Haftası ile itfaiye teşkilatının 303’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir tören düzenledi. Törende tam donanımlı itfaiye kıyafetleri ile zeybek gösterisi sunan itfaiye erleri büyük beğeni topladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, itfaiye teşkilatlarının Türkiye'ye örnek bir noktaya geldiğini söyledi.