Büyükşehir'den 2015 yazına hazırlık 2014-12-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı 2015 yazı için haşerelerle mücadeleye başladı.
Başkan Zolan'dan Engelliler Günü mesajı 2014-12-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Engelli vatandaşlarımız, son on yılda gerçekleştirilen devrim niteliğindeki projeler ile artık toplumda herkes kadar söz sahibi, üretken, çalışan ve sosyal birey konumuna kavuşmuştur” dedi.
Akhan ve Kayıhan'da su baskınlarına son 2014-12-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Akhan ve Kayıhan Mahallelerinde yaşanan su baskını sorununa çözüm buluyor.
Büyükşehir konutlarda da kömür denetimi yapıyor 2014-12-01
Denizli Büyükşehir Belediyesi, daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için hava kirliliği konusunda kömür satış noktalarının yanında konutlarda da kontrollerini sürdürüyor.
Denizli’de doğalgaz ağı genişliyor 2014-11-30
Denizli’de Anafartlar, Dokuzkavaklar, Karşıyaka, Aktepe ve Sümer Mahalleri de doğalgaza kavuşuyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleştirilen doğalgaz temel atma töreninde konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Artık bölge insanımız kömür kovası taşımaktan kurtulacak" dedi.
DESKİ Yapılandırma Bürosu hafta sonu açık olacak 2014-11-28
6552 sayılı Kanun kapsamında 30 Nisan 2014 öncesi su borcu bulunan vatandaşların borçlarını yeniden yapılandırması için Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (DESKİ) hafta sonu (29-30 Kasım) açık olacağı duyuruldu.
Sevindik Vadi Parkı bölgenin çehresini değiştirdi 2014-11-27
Sosyal, kültürel ve spor alanları ile Denizlilileri hayatın yorucu ve stresli temposundan uzaklaştırma imkanı sağlayan Sevindik Vadi Parkı bölgenin çehresini değiştirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli halkının yaşam kalitesini artırmak, farklı alternatiflerle tanıştırmak için son 10 yılda çok büyük projeler ürettiklerini belirtti.
CHP Grubu'ndan Başkan Zolan'a ziyaret 2014-11-27
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grubu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.
Merkezefendi İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Zolan’a ziyaret 2014-11-27
Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.