Büyükşehir'den arsa satışı 2016-03-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait kentin çeşitli noktalarında bulunan 22 adet taşınmazın satışını yapacak. 2886 sayılı yasa ile gerçekleştirecek arsaların ihalesi 23 Mart'ta gerçekleştirilecek.
Büyükşehir Belediye Meclisi ilçelere açılıyor 2016-03-18
2016 Mart Ayı Meclis Gündemi'nde yer alan 105 maddenin tamamını karara bağlayarak farklı bir rekora imza atan Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayından itibaren toplantılarını ilçelere taşıyacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi olarak bir ilki gerçekleştireceğiz" dedi.
"Şiirlerle ve Türkülerle Çanakkale" 2016-03-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Muharip Gaziler Derneği ve Egeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında "Şiirlerle ve Türkülerle Çanakkale" programı düzenledi.
Büyükşehir'den "Çanakkale menüsü" 2016-03-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Delikliçınar Meydanı'nda Çanakkale menüsü dağıttı. Denizli Valisi Şükrü Kocatepe ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın katıldığı etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 2016-03-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 101. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Çanakkale'nin geçmişte olduğu gibi bugün de Türk milletini birbirine kenetleyen bir değer olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Bu millet, bu coğrafya binlerce yıl geçse de Çanakkale ruhundan asla ödün vermeyecektir" dedi.
Başkan Zolan'dan Gençlik Merkezi müjdesi 2016-03-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üniversite öğrencilerinin de yoğunlukta olduğu Kınıklı Mahallesi'ne Gençlik Merkezi yapacaklarının müjdesini verdi. Gençlik Merkezi projesinin detaylarını anlatan Başkan Zolan, "Gençler bu ülkenin geleceği ve biz de Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak geleceğimize sahip çıkıyoruz" dedi.
İMO’dan Başkan Zolan’a ziyaret 2016-03-17
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Muhtelif mahallelerde su kesintisi 2016-03-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla, 19 Mart Cumartesi günü muhtelif mahallelerde su kesintisi yapılacak.