Büyükşehir'den tarıma tam destek 2016-04-19
Denizli’de belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel hizmetleriyle de Türkiye’ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınma alanında vatandaşlara destek olmak için 11 ilçenin ihtiyaç duyduğu “Tohum Eleme Makinesi” (Selektör) alımı yapacak.
8. Ters Lale Şenliği coşku ile kutlandı 2016-04-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Hayrettin Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile bu yıl 8'incisi düzenlenen Hayrettin Mahallesi Ters Lale ve Yayla Şenlikleri coşku ile kutlandı. Ters lalenin dünyada ender bulunan bir çiçek olduğunu ifade eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Geleceğe daha hızlı yürümek için geçmişimizden güç alacacağız" dedi.
121 DEV PROJEYE TAM NOT 2016-04-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın açıkladığı 121 dev projeden oluşan Denizli Büyükşehir Belediyesi 2016-2017 Eylem Planı vatandaşlardan tam not aldı. Denizli'nin trafik sorununu büyük ölçüde rahatlatacak Üçgen Köprülü Kavşakları Projesi ise muhteşem düzenlemesiyle Eylem Planı'na damgasını vurdu.
Sanat güneşi şarkıları ile anıldı 2016-04-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, Türk sanat müziğinin unutulmaz sanatçısı Zeki Müren'i düzenlediği konser ile andı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçıları Zeki Müren'in birbirinden güzel eserlerini Denizlililer için seslendirdi.
BAŞKAN ZOLAN'DAN 121 DEV PROJE 2016-04-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 2016-2017 Eylem Planı'nı açıklayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ulaşımdan, alt yapıya, park ve yeşil alanlardan yüzme havuzlarına kadar Denizli'ye yapılacak milyonlarca liralık yatırımı kapsayan 121 dev projesini açıkladı.
Büyükşehir'den bir ilk daha 2016-04-16
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde hayata geçirdiği çalışmaları incelemek, ilçe belediyelerinin yaptığı işleri görmek ve ilçenin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek amacıyla bir ilke daha imza attı. Meclis toplantılarını ilçelere taşıyan Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı ilk birleşimini Sarayköy'de gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayköy ilçesine kazandırılan modern otobüs terminali de Sarayköy Belediyesi'ne devredildi.
Muhtelif mahallelerde su kesintisi 2016-04-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla, 16 Nisan ve 18 Nisan 2016 tarihlerinde muhtelif mahallelerde su kesintisi yapılacak.
Ters Lale Şenliği 17 Nisan'da 2016-04-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Hayrettin Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği "8. Hayrettin Mahallesi Ters Lale Yayla Şenliği" 17 Nisan'da gerçekleştirilecek.