Büyükşehir Halk Oyunları yılsonu gösterisine hazır 2019-06-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun geleneksel yılsonu gösterisi 22 Haziran 2019 Cumartesi günü saat 21.00'de yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek geceye tüm vatandaşların davetli olduğu kaydedildi.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2019-06-21
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Büyükşehir Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı 2019-06-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyinin, 10. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanlığı görevini yürüten Ali Değirmenci oyların tamamını alarak güven tazeledi.
Denizli yeni kongre merkezini çok sevdi 2019-06-19
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı, Ege Bölgesi’nin en büyük kongre ve kültür merkezi geçtiğimiz mart ayında açılmasının ardından onbinlerce kişiyi ağırladı. Seminer, konferans, sergi, tiyatro ve konser gibi 150 dolayında farklı etkinliğe ev sahipliği yapan tesis Denizli'de kültür ve sanatın merkezi oldu.
Hem sosyalleşip hem de aile bütçelerine katkı sağlıyorlar 2019-06-18
Denizli Büyükşehir Belediyesinin açtığı ücretsiz kurslarda eğitim görüp el emeği göz nuru eserler üreten kadınlar hem sosyalleşip hem de aile bütçelerine katkı sağlıyor. Kursların terapi gibi geldiğini ifade eden kadınlar söz konusu hizmet için Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek herkesi sergiyi gezmeye davet ediyor.
Büyükşehir'den yılsonu konserleri 2019-06-17
Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk, Gençlik, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Korosu’nun, hazırladığı yılsonu konserleri başlıyor. Adalet Parkı Konser alanında 4 gün boyunca düzenlenecek ücretsiz konserlere tüm Denizlililerin davetli olduğu ifade edildi.
Balkan Şampiyonası’nda Denizli rüzgarı 2019-06-17
Makedonya’da düzenlenen Judo Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nda Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Mehmet Ali Akıncı, Balkan şampiyonu oldu. Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Ayşe Naz Özdemir de Denizli’yi gümüş madalya ile gururlandırdı.
Yılsonu konserleri hava muhalefeti nedeniyle ertelendi 2019-06-17
Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Çocuk, Gençlik, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Korosu’nun, hazırladığı yılsonu konserleri hava muhalefeti nedeniyle önümüzdeki haftaya ertelendi.
Haziran Ayı Meclis Gündemi 2019-06-17
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Haziran ayı toplantısı 21 Haziran 2019 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Başkan Osman Zolan'dan Babalar Günü mesajı 2019-06-16
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.