Sevindik'e alt yapı müjdesi 2017-06-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Sevindik Mahallesi sakinleri tarafından yoğun talep aldıkları alt yapı çalışmalarının 2018 yılında başlayacağını müjdeledi.
Bayram öncesi mezarlıklar temizleniyor 2017-06-21
Denizli Büyükşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi de vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilen mezarlıklarda temizlik ve bakım çalışması yapıyor.
Büyükşehir'den 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması 2017-06-20
Eserler bizden fotoğraflar sizden... Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 3'ncüsünü düzenlediği "Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması" başladı. Amatör ve profesyonel herkesin katılabileceği yarışmada Denizli il sınırları içindeki parklar, doğal, tarihi ve kültürel güzellikler ile kentsel ve kırsal yaşamı anlatan kareler yarışacak.
Gönül sofrası Fatih Mahallesi'nde kuruldu 2017-06-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün farklı bir mahallede kurulan gönül sofrasının durağı Fatih Mahallesi oldu. İki gün süren Kars, Ankara ve Denizli programını anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bir gün Türkiye’nin bir ucunda diğer gün de burada, başka bir ucunda iftar yapıyoruz" diyerek asıl amacın gönüller yapmak olduğunu söyledi.
Başkan Zolan’dan Kadir Gecesi mesajı 2017-06-20
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Zolan mesajında, “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması ve manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan sunmaktadır" dedi
Büyükşehir’den ulaşıma dev bir yatırım daha 2017-06-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Bakım Onarım Şantiye ve Depolama Sahası projesinde sona doğru gelindi. Uzun süredir eski Zahire Pazarında hizmet veren tesis Sümer Mahallesi’ndeki 22.000 metrekarelik alana yapılan modern yerine taşınacak, bölgede yaşanan trafik yoğunluğu ise ortadan kalkacak.
Acıpayam'da alt yapı atağı 2017-06-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Acıpayam ilçesinin Gölcük Mahallesi ile Merkez Yukarı, Çamlık, Aşağı ve Yeni Mahallesi'nde içme suyu ve kanalizasyon hattı projesi başlattı. İki ayrı proje ile söz konusu bölgelerdeki alt yapı sorunu son bulacak.
Başkan Zolan'dan Babalar Günü mesajı 2017-06-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında babaların fedakarlığın ve karşılıksız sevginin simgesi olduğunu belirten Başkan Zolan, tüm babaların ve baba adaylarının babalar günün kutladı.
Başkan Osman Zolan’dan kahraman itfaiyecilere ziyaret 2017-06-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçtiğimiz günlerde Sarayköy’de meydana gelen toprak kayması sonucunda, toprak altında kalan işçiyi kurtaran Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri’ni ziyaret ederek tebrik etti.
Gönül sofrası binlerce kişiyi ağırladı 2017-06-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi, gönül sofrasını iki mahalleye birden kurdu. İlbade ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerindeki vatandaşlar, birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı. Her iki iftara da katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Her mahalleye gitmek için gayret sarf ediyoruz” dedi.