Amatör Tiyatro Festivali perdelerini açtı 2015-05-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 31'incisini düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen "13" adlı oyun ile perdelerini açtı.
Başkan Zolan’dan 19 Mayıs mesajı 2015-05-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, "Bağımsızlık mücadelemizin dönüm noktası olan bu önemli tarihin anlamını ve önemini gelecek nesillere aktarmak birincil vazifelerimizden bir tanesidir" dedi.
Denizli tiyatroya doyacak 2015-05-18
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl 31'incisini düzenlediği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali'nin kortej yürüyüşü yapıldı. Renkli geçen kortej yürüyüşünün ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret eden tiyatrocular, Denizli'de tiyatroya verilen değerden övgüyle bahsederek, sanata verilen bu destek için teşekkür etti.
Gençlik Konseri Delikliçınar’da yapılacak 2015-05-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 17 Mayıs Pazar günü Pamukkale Üniversitesi'nde düzenleyeceği Gençlik Konseri, Delikliçınar Meydanı'na alındı. Fettah Can ve Kolpa'nın sahne alacağı konser aynı gün saat 20.30’da Delikliçınar Meydanı’nda düzenlenecek.
Büyükşehir çalışanları kahvaltıda buluştu 2015-05-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve aileleri kahvaltıda buluştu. Çamlık Parkı'nda düzenlenen etkinliğe Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile eşi Berrin Zolan da katıldı.
Galericiler sitesi çevre illere de hitap edecek 2015-05-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımı devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Otomobilciler ve Galericiler Sitesi'nin sadece Denzili'ye değil çevre illere de hitap edeceğini söyledi.
Acıpayam ve Çivril'de Gençlik Konseri coşkusu yaşanacak 2015-05-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Acıpayam ve Çivril'de de Gençlik Konseri düzenleyecek. Atiye'nin sahne alacağı Acıpayam'daki Gençlik Konseri saat 20.30'da Acıpayam İlçe Stadyumu'nda yapılacak. Çivril Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek konser ise 20 Mayıs Çarşamba günü saat 21.00'de başlayacak.
Başkan Zolan’dan Miraç Kandili mesajı 2015-05-15
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Bu mübarek gece aracılığı ile kızgınlıklarımızı, kırgınlıklarımızı bir tarafa bırakarak tüm dünyada barışın ve huzurun sağlanması, birlik ve beraberliğimizin devamlılığı için dua edelim" temennisinde bulundu.
Büyükşehir'den muhteşem organizasyon 2015-05-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, 3 ayrı Gençlik Konseri organizasyonuna imza atacak. 17 Mayıs Pazar günü Pamukkale Üniversitesi'nde başlayacak Gençlik Konseri, 18 Mayıs'ta Acıpayam ve 20 Mayıs'ta ise Çivril İlçesi ile devam edecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek 19 Mayıs Gençlik Konserlerinde Fettah Can, Kolpa ve Atiye Denizlililer için sahne alacak.