Genç Denizli Müzik Kulübü İlk Konserini Gerçekleştirdi 2014-01-30
Denizli Belediyesi Genç Denizli Müzik Kulübü Zehr-i Karanlık grubu tarafından çatal çeşme oda tiyatrosunda düzenlenen konser büyük ilgi gördü.
Çocuk Meclisinde Seçim Heyecanı 2014-01-30
Denizli Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nde seçim heyecanı yaşandı. Seçimlerde, 83 oy alan Enes Can Yücel yeni dönemde başkan oldu.
Kaybedilen Yıllar Telafi Edilecek 2014-01-30
Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında gezilerine devam eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın son durağı Çivril oldu. Çivril'e bağlı Kıralan, Yahyalı, İmrallı, Sarılar, Yassıhöyük, Kızılcayer, Yamanlar, Akçaköy, Karayahşiler, Bekirli, İnceköy, Yalınlı, Karamanlı, Bucak, Tuğlu, Yakacık, Somak ve Karabedirler'de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, " Büyükşehir ile birlikte Çivril'in de kaybettiği yıllar telafi edilecek" dedi.
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı 2014-01-30
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü-Pamukkale Sosyal Güvenlik Merkezi Gayrimenkul Satış İlanı
Ulaşımda Hizmet İçi Eğitim 2014-01-29
Denizli Belediyesi'nde, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü personeline hizmet içi eğitim semineri düzenlendi
Sadece Pazaryeri Değil 2014-01-29
Denizli Belediyesi, hizmete sunduğu kapalı pazaryerleri ile gerek pazarcı esnafını ve gerekse alış veriş yapan vatandaşları kışın yağmur ve çamurdan, yazın da toz ve rüzgardan kurtararak sağlıklı ortamlarda, hijyenik kurallara uygun alış veriş imkanı sundu.
Güney Koreli Belediye'den Denizli Belediyesi’ne Ziyaret 2014-01-28
Güney Kore Anyang-si Belediye yetkililerinden oluşan bir heyet Denizli Belediyesi'ni ziyaret ederek, çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.
Köprülü Kavşaklar Ulaşımın Can Damarı 2014-01-28
Denizli Belediyesi'nin ulaşıma yönelik gerçekleştirdiği en önemli hizmetlerin başında gelen ve adeta kent trafiğinin can damarı olan köprülü kavşaklar hem kesintisiz trafik akışı sağlarken hem de Denizli'ye gerçek bir dünya kenti görünümü kazandırdı. 10 yılda 9 adet köprülü kavşağı hizmete sunduklarını dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, " Hizmete sunduğumuz köprülü kavşaklar ile bir zamanlar Denizli giriş çıkışlarında yaşanan keşmekeşliği ortadan kaldırdık" dedi.
Başkan Zolan Kale'de 2014-01-28
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, dur durak bilmeden ilçe, belde ve köyleri dolaşarak Denizli'de yaşayan tüm vatandaşlara büyükşehirin kazanımlarını anlatmayı sürdürüyor.
Denizli Bu Uygulamayı Çok Sevdi 2014-01-27
Denizli Belediyesi tarafından geliştirilen ve hayata geçirilen Denizli Belediyesi Mobil Uygulaması Denizlililer tarafından büyük ilgi gördü.