Başkan Osman Zolan'dan 30 Ağustos mesajı 2018-08-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığındaki şanlı ordumuz, 96 yıl önce Büyük Taarruz zaferiyle, ‘Ya istiklal ya izmihlal’ diyerek Türk milletinin bağımsız karakterini bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir” dedi.
Büyükşehir'den Türkiye'de bir 'İLK' daha 2018-08-29
Denizli'nin değerlerini gelecek nesillere aktarmasının yanı sıra tüm dünyaya tanıtmak için projeler üreten Denizli Büyükşehir Belediyesi, bıçakçılıkla ünlü Yatağan ile Dünya Bıçakçılık Başkentleri Ağı’nın (Cutlery Capitals Network) resmi üyesi oldu. Büyükşehir'in çalışması ile dünyada sadece 28 şehrin yer aldığı birliğe giren Yatağan bıçakçılığı, daha da tanınır hale gelecek.
Büyükşehir’den Yörük Şöleni 2018-08-29
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Yörük kültürünün gelecek nesillere aktarılarak yaşatılmasına katkı koymak amacıyla 2 Eylül 2018 Pazar günü Cankurtaran Milli Parkı Piknik Alanı’nda Yörük Şöleni düzenliyor.
Büyükşehir’den “Şehitlerimizin Emanetleri” Sergisi 2018-08-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Şehitlerimizin Emanetleri Sergisi açıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatan için şehit düşen kahramanların kullandıkları özel eşyalardan oluşan sergiye tüm vatandaşları davet etti.
Büyükşehir DESKİ’den 6. geleneksel kan bağışı 2018-08-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Türk Kızılayı'nın düzenlediği kan bağışı kampanyasına 6. kez katılarak örnek bir davranış sergiledi.
23. Yatağan Bıçakçılık ve Kefe Yaylası Şenlikleri Başlıyor 2018-08-27
Denizli'nin değerlerini yaşatıp gelecek nesillere aktaran Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23. Yatağan Bıçakçılık ve Kefe Yaylası Şenlikleri düzenliyor. 3 gün boyunca birbirinden maharetli bıçak ustalarının ve birçok sanatçının boy göstereceği şenlik Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek modern bir görünüme kavuşturulan Kefe Yaylası’nda yapılacak.
Büyükşehir itfaiye 9 günde 397 olaya müdahale etti 2018-08-27
Türkiye'de nüfus başına düşen personel ve istasyon sayısında ilk sırada bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 9 günlük bayram tatili boyunca 397 vakaya müdahale etti. 7 gün 24 saat vatandaşlar için nöbet tutan Büyükşehir İtfaiye, geçtiğimiz 9 gün içinde 193 yangına müdahale etti, 61 kurtarma operasyonu gerçekleştirdi.
Denizli'de bayramlaşma geleneği değişmedi 2018-08-20
Denizlililer, her bayram olduğu gibi gelenekselleşen bayramlaşma programında bir araya geldi.
BÜYÜKŞEHİR’DEN ABD ÜRÜNLERİNE BOYKOT 2018-08-18
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ürünlerine karşı yaptığı boykot çağrısına Denizli Büyükşehir Belediyesi de uydu. Başkan Osman Zolan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak tüm sosyal tesislerimizde ABD menşeli yiyecek ve içecek ürünlerinin alış ve satışını durdurma kararı aldık” dedi.
Büyükşehir İtfaiye Denizli için gece gündüz seferber 2018-08-17
Türkiye'de nüfus başına düşen personel ve istasyon sayısında ilk sırada bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, modern araç, ekipman ve personeli ile 2018 yılının ilk 7 ayında da yoğun bir mesai harcadı. 7 gün 24 saat vatandaşlar için nöbet tutan itfaiye, geçtiğimiz 7 ay içinde 1.315 yangına müdahale etti, 1.104 kurtarma operasyonu gerçekleştirdi.