Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan: "Güney'i hak ettiği yere getireceğiz" 2014-09-04
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Güney'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 9. Güney Bağcılık ve Üzüm ve Festivali'ne katıldı. Başkan Zolan, "Bizler ve sizler üzerimize düşeni yapacak ve inşallah Güney'i hak ettiği yere getireceğiz" dedi.
Kalitesiz kömüre geçit yok 2014-09-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi, ısınmadan kaynaklanan soba ve kaloriferlerin neden olduğu hava kirliliğini en aza indirmek amacıyla kömür satış noktalarında denetimlerini sürdürüyor.
Buldanlılar artık rahat bir nefes alacak 2014-09-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sarayköy'ün ardından Buldan'da da uzun yıllar sağlıksız ortamda yapılan vahşi çöp depolama sistemine son verdi. Yıllardır çöp sahasında gaz birikmesinden dolayı meydana gelen yangınlar özellikle Buldanlı üzüm üreticilerinin korkulu rüyası haline gelirken, Büyükşehir Belediyesi, buradaki çevre felaketine de son verdi.
Otobüs şoförlerine eğitim 2014-09-03
Şehir içi otobüs ulaşımını bünyesine alarak 150 araçla vatandaşlara hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, şoför eğitimlerini de aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. şoförlerine 5 gün süren eğitim verildi.
Teftiş Kurulu Başkanlığının Teşkilat Yapısı ve Çalışma Esaslarına Dair Yönetmelik 2014-09-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığının Teşkilat Yapısı ve Çalışma Esaslarına Dair Yönetmelik
Zabıta teşkilatının 188. yıl gururu 2014-09-02
Zabıta teşkilatının 188. kuruluş yıldönümü nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Zabıta teşkilatının çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Sizler bizim elimiz, ayağımızsınız" dedi.
Denizli Kart'ta son gün yaklaşıyor 2014-09-02
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, 8 Eylül'den itibaren şehir içi otobüs ulaşımında paralı binişlerin kalkacağını hatırlatarak, vatandaşların son güne kalıp mağdur olmaması için erken davranması konusunda uyarıda bulundu. Okulların açılacak olması ve tatil dönüşünden dolayı yığılmaların yaşanabileceğine dikkati çeken Ulaşım AŞ, eski kartlardan yeni kartlara aktarım ve değişim yapıldığını, bunlardan dolayı herhangi bir ücret alınmadığına işaret etti.
Büyükşehir'den 6 ayda dev spor tesisi 2014-09-02
Denizli, sporun başkenti olmaya bir adım daha yaklaşıyor Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yaklaşık 6 ay önce temelini attığı İlbade Kumtepe Spor Tesisi, hizmete hazır hale getirildi. Denizli'nin yeni bir spor tesisi kazandığını vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Vermiş olduğumuz sözlerden birini daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi Ege'de öncü 2014-09-01
Geçen yıl Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi, girişimci kadın sayısını bir yılda 700'den bin 200'e ulaştırmayı başardı. Ulaştığı girişimci kadın sayısıyla Ege'de öncü olmayı başaran Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi, büyük takdir kazanıyor.