Başkan Zolan'dan Babalar Günü Mesajı 2016-06-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, babalık kavramının sorumluluk ve fedakarlık ile eşdeğer olduğunu belirten Başkan Zolan, tüm babalar ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutladı.
Alt yapıda sona doğru 2016-06-17
Ramazan ayı boyunca her gün kentin farklı bir mahallesinde vatandaşları iftarda buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi, gönül sofrasını bu kez Muratdede Mahallesi’nde kurdu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Muratdede ile birlikte 10 mahallede başlayan alt yapı çalışmalarının eylül ayı sonunda tamamlanacağını açıkladı.
Büyükşehir otobüsleri LYS’ye gireceklere ücretsiz 2016-06-17
Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 18-19 Haziran ve 25-26 Haziran tarihlerindeki Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) gireceklere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak.
Akhan’a üst geçit müjdesi 2016-06-16
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel iftar sofrası Akhan Mahallesi’nde kuruldu. Huzur, hoşgörü ve paylaşmanın ortak noktası olan gönül sofrasına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Akhan Mahallesi sakinlerine yaya üst geçidi müjdesi verdi.
Betonarme Boru Satın Alınacaktır 2016-06-16
Betonarme Boru alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Hamilelik Okulu’nda 2’nci dönem 2016-06-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında “Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla ücretsiz olarak hizmete sunduğu Hamilelik Okulu’nda 2’nci dönem eğitimleri başladı.
Bu projeler hayat kurtaracak 2016-06-15
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2016-2017 Eylem Planı çerçevesinde açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında başlanan; Ankara Yolu Köprülü Kavşağı ile sık sık kazaların meydana geldiği Akhan Kervansarayı yanındaki virajlı yolda yapılan düzenleme çalışmaları, hem hayat kurtaracak hem de zaman ve yakıt tasarrufu sağlayacak.
İş sağlığı ve güvenliğine baret takarak dikkat çektiler 2016-06-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve meclis üyeleri haziran ayı meclis toplantısında iş sağlığı ve güvenliğine dikkat çekmek için baret taktılar. İş sağlığı ve güvenliğinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu konuda oldukça hassas bir çalışma içerisinde olduğunu vurguladı.
Büyükşehir’den Honaz’a asırlık alt yapı 2016-06-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi DESKİ’nin Honaz ilçesinde sürdürdüğü milyonlarca liralık alt yapı yatırımlarını inceledi. Honaz merkezinde bu yatırımlarla alt yapı sorununun tamamen biteceğini kaydeden Başkan Zolan, ilçenin asırlık alt yapıya kavuşacağını ifade etti.