Başkan Zolan alçak terör saldırısını lanetledi 2017-01-01
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstanbul'un Ortaköy semtinde bir eğlence mekanında gerçekleştirilen alçak terör saldırısını lanetledi. Başkan Zolan, "Bu alçakça saldırı sadece ülkemize değil bütün insanlığa kast etmektedir" dedi.
Kurtarılmasını zeybek oynayarak kutladı 2016-12-31
Denizli’de meydana gelen yoğun kar yağışı nedeniyle 3 gündür şehir merkezine inemeyen çoban Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kurtarılmasını zeybek oynayarak kutladı.
Kar eğlencesi parklarda yaşandı 2016-12-30
Denizlililer, kentte etkisini gösteren yoğun kar yağışını sevinçle karşıladı. Okulların tatil olmasını fırsat bilerek Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı parklara akın eden vatandaşlar, muhteşem manzara eşliğinde karın keyfini doyasıya yaşadı.
Büyükşehir kar mesaisine devam ediyor 2016-12-30
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde etkili olan kar yağışına karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kara karşı teyakkuzda olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolların kapanmaması, buzlanma ve don olayının yaşanmaması için yoğun çaba sarf etmeye devam ediyor.
Başkan Zolan'dan yeni yıl mesajı 2016-12-30
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize; barış, huzur ve refah getirmesini dileyen Başkan Zolan “Denizlimiz için büyük projelerin bir bir hayata geçeceği 2017 yılının şehrimize ve hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Büyükşehir’den karla mücadele 2016-12-29
Beklenen kar yağışına karşı tüm önlemlerini alarak ekiplerini hazır bekleten Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri kar yağışının etkili olduğu akşam saatlerinden itibaren merkez ve tüm ilçelerde karla mücadeleye başladı. Sabaha kadar süren karla mücadele çalışmalarını yakından takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, karın keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlarla da kartopu oynadı.
Denizli futbolu şimdi daha güçlü! 2016-12-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kamuoyunun uzun yıllardır hayalini kurduğu ve kent futbolunu daha da güçlü hale getirecek Denizlispor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor’un tek çatı altında birleşmesini sağladı. Başkan Osman Zolan, “Uzun yıllardan beri Denizli’de arzu edilen birleşme ve sinerji sonunda oluştu” dedi.
“Kibrit Kutusu” yıkılıyor 2016-12-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir girişinde çirkin görüntüsüyle dikkat çeken ve “Kibrit Kutusu” diye anılan 42 yıllık binanın yıkımına başladı. Yıkımın ardından bölge trafiğinin de rahatlayacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Uzun yıllar öncesinde yapılmış olan ve Denizli’ye yakışmayan bu kötü yapıyı ortadan kaldırıyoruz” dedi.
Bozkurt, İnceler’in alt yapısı baştan aşağı yenileniyor 2016-12-26
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bozkurt ilçesinin İnceler Mahallesi'ne modern bir alt yapı sistemi kazandırmak amacıyla çalışmalara başladı. Proje kapsamında mahalleye 17.500 metre kanalizasyon hattı ile 10.000 metre içme suyu hattı döşenecek.
Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla anıyoruz 2016-12-26
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İstiklal Marşı’nın yazarı Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un 80’inci ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. Başkan Zolan, “İstiklal Marşımızın yazarı Milli Şairimiz; kaleme aldığı her dizesiyle Türk milletinin hislerine tercüman olmuş, şanlı ordumuza umut ve moral aşılamıştır” dedi.