Büyükşehir'den iş dünyasına büyük destek 2015-04-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Ticaret Odası (DTO), Denizli Sanayi Odası (DSO) ve Denizli Ticaret Borsası (DTB) tarafından "Hizmet Binası İşbirliği Protokolü" imzalandı. Büyükşehir Belediyesi'nin bedelsiz olarak tahsis ettiği arsaya 3 oda birlikte hizmet binası yapacak.
Genç MÜSİAD'dan Başkan Zolan'a ziyaret 2015-04-10
Genç MÜSİAD Denizli Şube Başkanı Muharrem Kılcı ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.
Büyükşehir'den çiftçilere zararlılarla mücadele desteği 2015-04-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kırsal alanda yaşayan vatandaşların talepleri doğrultusunda, çiftçilerin yaban hayvanlarıyla mücadelesine destek vermeye başladı.
Büyükşehir, karla mücadele ediyor 2015-04-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi, sabah erken saatlerden itibaren etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle birçok ilçede karla mücadele ediyor. Buldan, Babadağ, Çal, Bekilli, Çivril, Serinhisar, Kale ve Honaz'ın yüksek kesimlerinde karla mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, diğer ilçelerde de ekiplerini hazır bekletiyor.
Türk Polis Teşkilatı 170 yaşında 2015-04-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, "Milletimizin huzur ve güvenliği için ülkemizin dört bir yanında cansiperane çalışan Türk Polis Teşkilatımız, başarılarla dolu 170 yıllık geçmişi ile ülkemizin en köklü kurumlarından birisidir” dedi.
Türkiye'nin en büyük Çocuk Şenliği başladı 2015-04-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin 4'üncüsünü düzenlediği Türkiye’nin en büyük Çocuk Şenliği başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şenliklere katılarak çocukların eğlencesine ortak oldu.
Ters Lale Şenliği 26 Nisan'da 2015-04-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl ilk kez destek verdiği "7. Hayrettin Mahallesi Ters Lale Yayla Şenliği" 26 Nisan'da gerçekleştirilecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Hayrettin Mahallemizde yetişen bu nadide çiçeği tüm Türkiye ve dünyaya tanıtmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.