Büyükşehir’den muhteşem sergi 2017-05-13
El emeği göz nuru 2700 eser beğeniye sunuldu... Denizli Büyükşehir Belediyesinin açtığı ücretsiz kurslarda eğitim gören 770 kursiyerin el emeği göz nuru 2700 eseri muhteşem bir sergi ile beğeniye sunuldu. Büyükşehir Belediyesinin 2013 yılında 7 kursiyerle el sanatları kurslarına başladığını anlatan Başkan Osman Zolan, “7 kursiyerle başladığımız o yürüyüşte bugün 770 kursiyere ulaştık" dedi.
98 yıllık şanlı tarih yeniden yaşatılacak 2017-05-13
15 Mayıs 1919'da Yunanlıların İzmir'i işgal etmesinden 4 saat sonra Müftü Ahmet Hulusi Efendi önderliğinde başlatılan milli mücadele ateşi 98 yıl sonra Denizli'de yeniden yaşatılacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm Denizlilileri 15 Mayıs Pazartesi günü Saat 17.30'da 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda düzenleyecekleri Milli Mücadele Günü programına ve Milli Mücadele Yürüyüşü'ne davet etti.
Başkan Zolan’dan Anneler Günü mesajı 2017-05-13
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, Türk milletinin en zor zamanlarında yaşanan nice kahramanlık destanlarında fedakar ve cefakar anneler ile onların yetiştirdiği kahraman evlatların izi olduğunu söyledi.
Büyükşehir dev organizasyona ev sahipliği yapıyor 2017-05-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Brezilyalı yıldız Neymar'ın imzasını taşıyan minyatür kale futbol turnuvası "Neymar Jr's Five 2017 Denizli"ye ev sahipliği yapıyor. 11 farklı şehirde düzenlenecek turnuvada galip gelen takım Brezilya'da dünya finaline katılacak.
Yapım İşi 2017-05-12
Çivril Gümüşsu Restoran, Depo, WC, Çay Ocağı ve Çevre Düzenlemesi Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Etnospor'a Denizli damgası 2017-05-12
Milyonlar Denizli ile İstanbul'da buluşuyor... Türk dünyasının dört bir yanından yüzlerce sporcu ve kanaat önderinin katıldığı Etnospor Kültür Festivali'ne Denizli damgası vuruldu. Milyonlarca kişinin ziyaret etmesi beklenen festivalde yoğun ilgi gören Denizli standını gezen Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan'ın eşi Reyyan Erdoğan, Denizli'ye özgü ürünlere hayran kaldı.
Başkan Osman Zolan’dan taziye mesajı 2017-05-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, elim bir trafik kazasında şehit düşen Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve şoförü Muzaffer Akşehirli için taziye mesajı yayımladı.