Büyükşehir DESKİ'ye 30 yeni iş makinesi 2015-03-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ bünyesine yeni katılan 30 iş makinesinin tanıtım töreni yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Şükürler olsun ki bugün geldiğimiz noktada artık büyükşehir tüm Denizlimizde bilinir ve hizmetleri ile anılır hale geldi" dedi.
Büyükşehir'den girişimci kadınlara mikrokredi desteği 2015-03-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye İsrafı Önleme Vakfı (TİSVA) arasında Mikrokredi Uygulama Protokolü imzalandı. Protokolün ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi'ne üye 50 kadına 50 bin liralık sermaye dağıtıldı.
Semt Hastanesi Protokolü imzalandı 2015-03-06
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın "222 Dev Proje" arasında söz verdiği Semt Hastanesi Projesi'nin protokolü imzalandı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk ile protokol imzalayan Başkan Zolan, dev sağlık yatırımının gecikmesini istemediklerini vurgulayarak, "Denizlimize güzel bir eser kazandırmış olacağız" dedi.
Yeşilay'dan Başkan Zolan'a ziyaret 2015-03-05
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Denizli Şube Başkanı Ümit Bayagut ve beraberindekiler Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Yeşilay Cemiyeti, Başkan Zolan'ın koluna Yeşilay pazubandı ile rozeti taktı.
"Hansel ve Gratel" çocuklarla buluştu 2015-03-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları efsanevi çocuk kahramanı Anhelmus'un Hansel ve Gratel masalı ile çocukların karşısına çıktı.
Yıldırımlı muhtarlardan Başkan Zolan'a ziyaret 2015-03-04
Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı İsmail Eroğlu ve Bursa'nın Yıldırım İlçesinde görev yapan muhtarlar Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.
Büyükşehir'den Ustaya Saygı Konseri 2015-03-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlili ünlü halk ozanı Özay Gönlüm’ün ölümünün 15. yılında "Ustaya Saygı Konseri" düzenledi.
Denizli AFAD'dan Başkan Zolan'a ziyaret 2015-03-03
Denizli Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü Recep Demirci ve beraberindekiler, Deprem Haftası dolayısıyla Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Başkan Zolan, "AFAD artık sadece Türkiye'de değil dünyada nerede bir sıkıntı var, felaket var, çaresizlik var, oraya koşan bir kuruluş haline getirildi" dedi.
Genç Denizli Tiyatro Kulübü Baklan'da 2015-03-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü oyunlarını ilçelere taşımaya devam ediyor. Genç Denizli Tiyatro Kulübü Efkar-ı Gençlik oyununu Baklanlılar için sergiledi.
Araç ve İş Makinesi Satışı 2015-03-03
136 adet Araç ve İş makinesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45 inci maddesi gereği açık artırma usulü ile satılacaktır.