Ocak Ayı Meclis Gündemi 2015-01-12
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Ocak ayı toplantısı 16 Ocak 2015 Cuma günü, saat: 15.30’da Belediye Meclis salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Fotoğraflarla Anılar Sergisi açıldı 2015-01-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti işbirliğinde, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla düzenlenen Gazeteci Muhammet Karaçay’ın Fotoğraflarla Anılar Sergisi açıldı.
Başkan Zolan’dan ‘‘Çalışan Gazeteciler Günü" mesajı 2015-01-09
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, halkın haber alma elçisi olan tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Çobanların imdadına Büyükşehir yetişti 2015-01-09
Denizli’yi yoğun bir şekilde etkisi altına alan kar yağışından dolayı Baklan ilçesinin Sarıkaya ve Cankurtaran Mahallesi'nin Çöke Mevkii'nde mahsur kalan çoban ve yakınlarını Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri kurtardı.
Büyükşehir ihtiyaç olan her yerde 2015-01-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışında şehir merkezinde olduğu gibi ilçeler ve bağlı mahallelerde de etkin bir şekilde mücadele etti. Denizli'nin tüm ilçe ve bağlı mahallelerindeki kapalı olan yolları açan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu anlarda 112 Acil Servis ambulanslarının gidemediği bir çok ilçede sağlık ekiplerinin hastalara ulaşmasını sağladı.
Eğitimdeki kar engeli kaldırılıyor 2015-01-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi, iki gün boyunca kenti yoğun etkisi altına alan kar yağışıyla başarılı bir şekilde mücadele ederken, kar tatilinin ardından cuma günü açılması beklenen okullar için de önlem alıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi eğitimcilerin ve öğrencilerin sıkıntı çekmemesi için Pamukkale ve Merkezefendi İlçelerindeki 216 okulda kar temizleme çalışması başlattı.
500 kişilik temizlik ekibi iş başında 2015-01-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi, iki gün yağan etkili kar yağışının ardından kaldırım ve yollarda kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kaldırımları kar ve buzdan temizleyerek yayalar için güvenli hale getirmek için yaklaşık 500 kişilik bir ekip çalışıyor.
4 mahalleye daha dev alt yapı yatırımı 2015-01-08
Denizli’ye 39,52 milyon Euro tutarında alt yapı yatırımı daha geliyor.
Başkan Zolan'dan karla mücadele ekiplerine teşekkür 2015-01-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, uzun zamandır hasretle beklenen kar yağışıyla birlikte teyakkuza geçerek 48 saattir uyumadan çalışan karla mücadele ekiplerine teşekkür etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 600'den fazla personeli 48 saat karla mücadele ederken, kentin tüm ana arterlerindeki ulaşım kısa sürede açıldı. Çalışmaların her anını yakından takip eden Başkan Zolan, "Bu kar inşallah önümüzdeki yaz mevsimi ile ilgili su kaynaklarına olumlu yansıyacak" dedi.
Büyükşehir Belediyesi'nin Karla Mücadelesi Devam Ediyor 2015-01-06
Denizlimizde uzun zamandır hasretle beklenen kar yağışı, dün akşam saatlerinde başladı. Şehrin tamamında hakim olan kar yağışından dolayı kent genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacı ile çalışmalara başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, başta şehrin ana arterleri olmak üzere tüm bölgelere anında müdahale etti.