Haydi Çocuklar Yaz Okuluna 2014-06-12
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ilk ve ortaokula giden çocukların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirip yeni bilgiler öğrenmeleri için açtığı 9 bilgi evi ve kurs merkezi, yaz mevsiminde de hizmet verecek. Çocuklar 30 Haziran - 15 Agustos tarihleri arasında kulüp çalışmalarından yararlanabilecek. Kurslara kayıtlar ise 20 Hazirana kadar Bilgi Evleri'ne yapılabilecek.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2014-06-11
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Pamukkale Sosyal Güvenlik Merkezi Gayrimenkul Satış İlanları
Berat Kandili Mesajı 2014-06-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Zolan, böyle önemli gün ve gecelerin, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun biçimde yaşandığı anlar olduğunu dile getirdi.
Başkan Zolan:"Çivril'in makus talihini tersine çevireceğiz" 2014-06-11
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçelerde gerçekleştirilecek projeleri yerinde incelemek ve büyükşehir birimlerinin ilçe yapılanmalarını kontrol etmek için başladığı ziyaretlerini sürdürüyor. Çivril'e giden Başkan Zolan, " Çivril'in makus talihini tersine çevirecek yepyeni bir döneme başlıyoruz. Büyükşehir ile birlikte Çivril hizmetle tanışacak" dedi.
Büyükşehir'den Altyapıya Dev Yatırım 2014-06-10
Yüzyılın Dev Altyapı Hamlesi'ni başarıyla tamamlayıp, kenti Avrupa standartlarında bir alt yapıya kavuşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Altyapıya Dev Yatırım Projesi başlatıyor. 525 günde tamamlanacak 103 milyon liralık yatırımla Deliktaş, Fatih, Cumhuriyet, İncilipınar, Siteler ve Mehmetçik Mahalleleri’nin altyapısı yapılacak. Ayrıca Denizli’nin tüm su kaynakları son teknoloji ile rehabilite edilerek, SCADA Sistemi ile içme suyunda oluşabilecek sıkıntılar günler öncesinden ve anlık olarak tespit edilerek, gerekli önlemler alınabilecek.
Başkan Zolan Baklan’da incelemelerde bulundu 2014-06-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştireceği projeleri yerinde incelemek için yollara düşen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe gezilerine Baklan’dan devam etti.
Büyükelçi Conzemius’tan Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret 2014-06-10
Lüksemburg Büyükelçisi Arlette Conzemius Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci’yi ziyaret etti. Denizli’ye ilk kez geldiğini kaydeden Büyükelçi Conzemius ihracatıyla öne çıkan Denizli’ye çeşitli toplantı ve görüşmeler için sıkça gelmeyi düşündüklerini söyledi.
Çivril'de Kolpa coşkusu 2014-06-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi, sevilen Rock grubu "Kolpa"yı Çivrillilerle buluşturdu. Kolpa’nın şarkılarına eşlik eden Çivril halkı yağmura aldırmadan konsere akın ederken, unutulmaz bir akşam yaşadı.
Haziran Ayı Meclis Gündemi 2014-06-09
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Haziran ayı toplantısı 13 Haziran 2014 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis salonunda yapılacaktır.Kamuoyuna duyurulur.
Eğlenerek Öğrendiler 2014-06-08
Türkiye'nin en 'En Çevreci Belediyesi', Türkiye’nin 'En Temiz Kenti' unvanlarını Denizli'ye kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi çevre bilinci oluşturmak ve geliştirilmesine katkıda bulunmak üzere Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında İncilipınar Parkı'nda Çevre Şenliği düzenledi.