Sadece Pazaryeri Değil 2014-01-29
Denizli Belediyesi, hizmete sunduğu kapalı pazaryerleri ile gerek pazarcı esnafını ve gerekse alış veriş yapan vatandaşları kışın yağmur ve çamurdan, yazın da toz ve rüzgardan kurtararak sağlıklı ortamlarda, hijyenik kurallara uygun alış veriş imkanı sundu.
Güney Koreli Belediye'den Denizli Belediyesi’ne Ziyaret 2014-01-28
Güney Kore Anyang-si Belediye yetkililerinden oluşan bir heyet Denizli Belediyesi'ni ziyaret ederek, çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.
Köprülü Kavşaklar Ulaşımın Can Damarı 2014-01-28
Denizli Belediyesi'nin ulaşıma yönelik gerçekleştirdiği en önemli hizmetlerin başında gelen ve adeta kent trafiğinin can damarı olan köprülü kavşaklar hem kesintisiz trafik akışı sağlarken hem de Denizli'ye gerçek bir dünya kenti görünümü kazandırdı. 10 yılda 9 adet köprülü kavşağı hizmete sunduklarını dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, " Hizmete sunduğumuz köprülü kavşaklar ile bir zamanlar Denizli giriş çıkışlarında yaşanan keşmekeşliği ortadan kaldırdık" dedi.
Başkan Zolan Kale'de 2014-01-28
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, dur durak bilmeden ilçe, belde ve köyleri dolaşarak Denizli'de yaşayan tüm vatandaşlara büyükşehirin kazanımlarını anlatmayı sürdürüyor.
Denizli Bu Uygulamayı Çok Sevdi 2014-01-27
Denizli Belediyesi tarafından geliştirilen ve hayata geçirilen Denizli Belediyesi Mobil Uygulaması Denizlililer tarafından büyük ilgi gördü.
Gidilmedik Köy, Adım Atılmadık Yer Bırakmayacağız 2014-01-26
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan Büyükşehir ile birlikte yaşanacak değişimi anlatmak için Denizli’yi adım adım geziyor. Büyükşehir Bilgilendirme Toplantıları kapsamında aynı gün içinde Güney ve Sarayköy ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Zolan, “Büyükşehir ile birlikte gerçekleşecek değişimi anlatmak için gidilmedik köy, adım atılmadık yer bırakmayacağız. Nerde bir ışık görsek kapısını çalacak Büyükşehir’in kazanımlarını anlatacağız” dedi.
Denizli Belediyesi'nin Kalitesi Bir Kez Daha Tescillendi 2014-01-24
Denizli Belediyesi, yapılan denetimler sonucunda uluslararası akreditasyonu bulunan Vericert Belgelendirme ve Gözetim Hizmetleri Şirketi’inden ISO/IEC 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgelerini alarak yönetim sistemleri konusunda belge sayısını 5'e çıkarttı. Daha önce ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerini alan Denizli Belediyesi'nin bu belgelere sahip olan ender belediyeler arasında yerini aldığını belirten Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, " Denizli halkına vermiş olduğumuz hizmetin kalitesini artırmak ve standart hale getirmek için sürdürdüğümüz çalışmalarımızın karşılık bulması bizi son derece mutlu etti" dedi.
Boru (Korige ) Ve Ek Parçaları Satın Alınacaktır 2014-01-24
Korige Boru ve Ek Parçaları alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:
Başkan Zolan’dan Girişimci Temiz’e 8 Bin TL 2014-01-24
Denizli Belediyesi'nin himayesinde çalışmalarını sürdüren Mikro Kredi Ofisi kendi işini kurmak isteyen bayanlara destek vermeye devam ediyor. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale’de Mikro Kredi desteği ile kendi işini kuran girişimci Şengül Temiz’e 8 bin TL mikro kredi verdi.
Denizli Merkez 008 KKN’lu Pamukkale Karahayıt Yolu, Pamukkale Geçişi Üst Yapı (BSK) Yapılması İşi 2014-01-23
Denizli İli Merkez İlçesi Köylerine Hizmet Götürme Birliği Başkanlığından