Büyükşehir otobüsleri ücretsiz 2016-07-16
FETÖ'nün planladığı darbe girişimine karşı Denizlilileri Delikliçınar’da tek vücut olmaya davet eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, belediye otobüslerini ücretsiz yaptı.
Büyükşehir askeri araçlara geçit vermedi 2016-07-16
FETÖ’nün gerçekleştirmeyi planladığı darbe girişimine karşı kırmızı alarma geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi, tüm araçlarını seferber ederek Denizli 11. Komando Tugay Komutanlığı'nın tüm giriş çıkışları ile Çardak Havaalanı'na barikatlar kurdu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Demokrasi zaferi için vatandaşlarla birlikte kentin dört bir tarafında nöbet tuttu.
Denizli tek ses tek yürek 2016-07-16
Kanlı bir darbe girişimiyle karşı karşıya kalan Türkiye, tarihinin en karanlık gecelerinden birini yaşadı. On binlerce Denizlili, Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yapılanan hain cuntanın gerçekleştirmeyi planladığı darbe girişimine karşı tek ses tek yürek oldu. 78 milyonun iradesine yönelen darbe girişimini şiddetle kınayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız ‘bitti’ diyinceye kadar bu meydanları boş bırakmayacağız” dedi.
Büyükşehir otobüsleri pazar günü de ücretsiz 2016-07-16
Halkın askeri darbeye karşı gelmesi için belediye otobüslerini cumartesi günü ücretsiz yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ücretsiz otobüs uygulamasına pazar günü de devam edeceklerini açıkladı. Buna göre Büyükşehir otobüsleri 17 Temmuz Pazar günü de ücretsiz olacak.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2016-07-15
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2016-07-15
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Denizli’yi hiç böyle görmediniz 2016-07-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentin son 42 yılda geçirdiği değişimi hava fotoğraflarıyla gözler önüne seriyor. 1974, 2007 ve 2015 yılında çekilen hava fotoğraflarını adres.denizli.bel.tr ile entegre ederek yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara farklı bir nostalji yaşatıyor.
El emeği göz nuru eserler Çamlık'ta görücüye çıktı 2016-07-15
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz el sanatları kurslarına katılan kursiyerlerin ürettiği eserler Çamlık Mesireliğinde vatandaşların beğenisine sunuluyor.
Dev projelerin ihalesi tamam 2016-07-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Proje kapsamında açıkladığı Üçgen Köprülü Kavşakları ve Zeybek Köprülü Kavşağı’nın ihalesi tamamlandı. 11 firmanın katıldığı ihaleyle ilgili ihale sürecinin tamamlanmasının ardından projede ilk kazma vurulacak.