Öğrenciler yılın yorgunluğunu attı 2015-06-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının sonunda kent genelinde hizmet veren 10 Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencilerini düzenlediği piknikte ağırladı. Animasyon, oyunlar ve konser programının yer aldığı piknikte çocuklar doyasıya eğlenerek, yılın yorgunluğunu üzerlerinden attı.
Halk Dansları Festivali devam ediyor 2015-06-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali, ikinci gününde Delikliçınar Meydanı ve İncilipınar Parkı'nda düzenlenen gösterilerle devam etti.
Kayıhan ve Bağbaşı'nda atık su sorununa son 2015-06-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Kayıhan ve Bağbaşı Mahallesi'nde, aşırı yağışlarda yaşanan atık su sorununu çözmek için başlattığı alt yapı çalışmasını tamamladı.
1.BÖLGE PARK YAPIM VE ONARIM İŞİ 2015-06-09
244 Kalem İnşaat, Mekanik Tesisat ve Elektrik Tesisat İşleri yaptırılacaktır.
Dans festivali coşkusu başladı 2015-06-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 15'incisi düzenlenen Uluslararası Halk Dansları Festivali kortej ile başladı. Festivale katılan 11 ülkenin dansçıları Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.
Yaylada çevre şenliği 2015-06-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Babadağ İlçesi'nde bulunan Karaçöplen Yaylası'nda "Çevre Günü Şenliği" düzenledi. Çocukların doyasıya eğlendiği şenlikte atık parkuru yarışması düzenlendi.
"Geçmişin Altın İzleri" 2015-06-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Geleneksel Türk El Sanatları Kursu'na katılarak yıl boyu eğitim alan kursiyerler "Geçmişin Altın İzleri" adı altında el emeği göz nuru ürünlerini sergiledi.
Haziran Ayı Meclis Gündemi 2015-06-08
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Haziran ayı toplantısı 12 Haziran 2015 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oyunu kullandı 2015-06-07
Milletvekili genel seçimi için oyunu eşi Berrin Zolan ile birlikte kullanan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Millet ne diyorsa o olacak" dedi.
Bilgi evi öğrencileri yeteneklerini sergiledi 2015-06-07
Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nde eğitim gören öğrencilerin hazırladığı yıl sonu etkinliği büyük beğeni topladı. Gecede, Denizli'de eğitim veren 10 Bilgi Evi ve Kurs Merkezi'nden 200 öğrenci sahne aldı.