Büyükşehir'den 75 bin kişiye ücretsiz spor kursu 2015-02-09
Denizli'de "Spor yapmayan kalmayacak" sloganı ile yola çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bugüne kadar 25 ayrı dalda 75 bin kişiye ücretsiz spor kursu verdi. Büyükşehir Belediyesi geçen yıl ise 12 bin kişiye ücretsiz spor eğitimi sağlayarak, büyük bir rekora imza attı.
Şubat Ayı Meclis Gündemi 2015-02-09
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Şubat ayı toplantısı 13 Şubat 2015 Cuma günü, saat: 15.30’da Belediye Meclis salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Binlerce Denizlili Bozdağ’da kar şenliği coşkusu yaşadı 2015-02-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ilk kez düzenlediği Bozdağ Kar Şenliği’ne binlerce vatandaş katıldı. Denizlililer, ilk kez mekanik tesislerin kullanıma sunulduğu Bozdağ Kayak Merkezi’nde binlerce metre yükseklikte karın ve manzaranın keyfini çıkardı.
Kocabaş ve Gürlek'in içme suyu çilesine son veriliyor 2015-02-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Kocabaş ve Gürlek Mahallesi'nin su çilesine son veriyor. Kocabaş ve Gürlek'in sağlıklı su ihtiyacını temin etmek için çalışma başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 bin metrelik içme suyu hattının büyük bir bölümünü tamamladı.
"Konservatuar Akşamları" büyülüyor 2015-02-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nın her ay düzenlediği "Konservatuvar Akşamları" adlı konser dinletileri sanatseverleri büyülüyor.
Yeni itfaiye araçlarının eğitimi verildi 2015-02-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesine katılan yeni yangın söndürme araçlarıyla ilgili itfaiye personeline teknik eğitim verildi. Eğitimin ardından araçlar ilçe itfaiye noktalarına teslim ediliyor.
Bozdağ'da kar şenliği coşkusu yaşanacak 2015-02-04
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin bu yıl düzenleyeceği Bozdağ Kar Şenliği'ne tüm vatandaşları davet etti. Kardan heykel, kayak ve kızak yarışmalarının yapılacağı şenlikte Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşlara sucuk-ekmek ikramı olacak. Nikfer Mahallesi'nden Bozdağ'a ücretsiz servislerin kaldırılacağı festivalde, mekanik tesisler de çalışacak.
İHALEYE DAVET 2015-02-04
“MURATDEDE VE İLBADE MAHALLELERİ İÇMESUYU, KANALİZASYON VE YAĞMURSUYU ŞEBEKELERİ İNŞAATI VE REHABİLİTASYONU İŞİ”
Büyükşehir'den alkışlanacak proje 2015-02-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi, bilgi evi ve kurs merkezlerinde eğitim alan öğrencilerin başarı çıtasını yükseltmek için alkışlanacak bir projeye imza atıyor. Öğrencilerin evini ziyaret eden bilgi evi ve kurs merkezi eğitimcileri veliler ile bir araya gelerek, çocukların başarı çıtasını yükseltmek için görüş alışverişinde bulunuyor.
Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 84. yıl dönümü 2015-02-03
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Atatürk'ün Denizli’ye gelişinin 84. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Zolan, "Denizlililer 84 yıl önce liderini ağırlamanın haklı gururunu yaşıyor" dedi.