BÜYÜKŞEHİR'DEN TOPLU ULAŞIMA 7 YENİ HAT 2018-12-05
Denizlililere daha rahat, konforlu ve kaliteli toplu ulaşım hizmeti sunmak için yatırımlar yapmaya devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay bünyesine kattığı 80 yeni otobüsle birlikte 7 yeni hattı daha hizmete alarak vatandaşların taleplerine yanıt verdi.
Başkan Osman Zolan’dan Dünya Kadın Hakları Günü mesajı 2018-12-05
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı tanınmasının 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
"DENİZLİMİZE YAKIŞANI YAPTIK" 2018-12-05
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bugüne kadar hizmete sunduğu 16 adet köprülü kavşak kent trafiğinin can damarı oldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bir zamanlar trafik keşmekeşi içerisinde yer alan bir şehirden; köprülü kavşakları ile örnek, imrenilen bir dünya kenti haline gelen Denizlimize yakışanı yaptık" dedi.
Büyükşehir’den engelsiz ulaşım 2018-12-04
3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Yürüyüşü’ne tekerlekli sandalye ile katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, engellilere yönelik uygulamaya soktukları projeyi tanıttı. İlk etapta tek bir hatta uygulanan Yolcu Bilgilendirme Sistemi ile durak ismi ve gidilecek yön anons ve görüntülü olarak yer alıyor.
2018’in son Halk Günü'ne yoğun ilgi 2018-12-04
Ağustos 2015’den bu yana her ayın ilk salı günü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın vatandaşlarla bir araya geldiği Halk Günü Aralık ayı buluşması gerçekleşti. Denizlililerin yoğun katılım gösterdiği 2018’in son buluşmasında Başkan Zolan, vatandaşların istek, öneri ve sorunlarını dinledi.
Büyükşehir'in yardım melekleri 2018-12-03
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, engelli, yaşlı, bakıma ve sağlık hizmetine muhtaç ve ihtiyaç sahibi onbinlerce vatandaşın imdadına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi ve Sevgi Eli personeliyle bir araya geldi. Çaresiz durumdaki insanlara dokunabilmenin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, çalışanlara bunu iş olarak görmemeleri gerektiğini kaydederek, "Onları anneniz, babanız, kardeşiniz bilin" dedi.
Başkan Zolan'dan Dünya Engelliler Günü mesajı 2018-12-02
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Uygar bir toplumun en önemli niteliklerinden birinin, engellilerin günlük hayattaki etkin varlığı olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, "Bu bilinçle onları toplumda aktif rol üstlendirecek projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi