İftar coşkusu Zeytinköy Mahallesi'ne taşındı 2015-07-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede kurulan iftar sofrası bu kez Zeytinköy Mahallesi'nde kuruldu. Binlerce vatandaşın aynı anda orucunu açtığı iftar yemeğinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Aynı sofrada aynı manevi atmosferi teneffüs etmek çok anlamlı. Allah bu birlikteliğimizi hiç bir zaman bozmasın" dedi.
Başkan Zolan, "Büyükşehir çalışacak Denizli rahat edecek" 2015-07-08
Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Mehmetçik ve Siteler Mahallelerini kapsayan 120 Milyon TL'lik dev altyapı projesinde çalışmaları yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu yatırımlar sayesinde kentin altyapıda sıkıntılarının ortadan kalkacağını söyledi. Temeli geçtiğimiz aylarda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle atılan proje sayesinde bölgede yoğun yağmur yağışı sonrası yaşanan sıkıntıların önüne geçilecek.
Büyükşehir ilçe yatırımlarında hız kesmiyor 2015-07-07
30 Mart'ın ardından Denizli geneline hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi ilçe yatırımlarında hız kesmiyor. Alt yapı hizmetlerinin yanında vatandaşların rahat ve güveni için de çaba sarf eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli, Acıpayam, Beyağaç, Tavas ve Buldan ilçelerinde köprü, menfez ve toprak kaymasının önüne geçecek taş duvar çalışmalarını tamamladı. Söz konusu yatırımların hız kesmeden sürdüğünü anlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın yaklaşık iki ay önce temelini attığı Dodurga Köprüsü de hizmete girdi.
Gönül Sofrası Karahasanlı mahallesinde kuruldu 2015-07-07
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin her gün farklı mahallelerde düzenlediği iftar sofrası bu kez Karahasanlı Mahallesi'nde kuruldu. Ramazanda dostluk ve kardeşlik bağlarının daha da güçlendiğini belirten başkan Zolan, "Birlikteliğimiz hiç bir zaman bozulmasın. Aynı sofrada kurulan kardeşlik daha da güçlensin" dedi
Gönül sofrası Dokuzkavaklar'da kuruldu 2015-07-06
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede düzenlediği iftar sofrası bu kez Dokuzkavaklar Mahallesi'nde kuruldu. İftarda, "Dokuzkavaklar'da bundan sonra hava kirliliği yaşanmayacak" diyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yakın zamanda kurulacak şehir hastanesi ile bölgenin daha da güzel hale geleceğini söyledi.
Temmuz Ayı Meclis Gündemi 2015-07-06
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Temmuz ayı toplantısı 10 Temmuz 2015 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Yavru leylek "Rüzgar" sağlığına kavuştu 2015-07-05
Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'na bağlı Sokak Hayvanları Kliniği'ne yaralı olarak getirilen yavru leylek sağlığına kavuşturuldu. Sokak Hayvanları Kliniği çalışanları tarafından "Rüzgar" adı verilen yavru leylek kısa süre sonra doğal yaşamına bırakılacak.
İftar bereketi Yeni Mahalle'de yaşandı 2015-07-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından her gün bir mahallede organize edilen İftar sofrasının bu kez ki durağı Yeni Mahalle oldu. Binlerce vatandaşla aynı sofrada buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ramazan ayının dostluk ve kardeşlikleri pekiştirdiğini belirterek,"Bu birlikteliğimiz hiç bozulmasın, nice ramazanlarda her birlikte olmak tek dileğimiz" dedi.
Bonbon ve Şeker'i 6 bin minik izledi 2015-07-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından Folklorik Bez Bebek Müzesi'nde oynatılan "Bonbon ve Şeker'in Maceraları" adlı kukla oyununu iki sezonda yaklaşık 6 bin minik izledi. Kukla oyununa hayran kalan çocuklar Bez Bebek Müzesi'ni de gezme imkanı buldu.