Denizli Dombıra'nın bestekarı Sultanbekov ile nöbet tutacak 2016-08-09
Türk dünyasının efsanevi türküsü Dombıra’nın bestecisi Arslanbek Sultanbekov, demokrasi nöbetinin son gününde 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda Denizlililerle buluşacak.
Demokrasi ve Şehitleri Anma Mitingi'nde Denizli tek ses tek yürek! 2016-08-08
TSK içerisinde yapılanan FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe kalkışmasına karşı Türkiye’nin 81 ilinde organize edilen Demokrasi ve Şehitleri Anma Mitingi Denizli’de de düzenlendi. On binlerce Denizlili, 15 Mayıs Şehitler Meydanı’nı tıklım tıklım doldurarak tek ses tek yürek oldu.
Minik yüreklerden anlamlı bağış 2016-08-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe kalkışmasında hainlerin kurşunlarına vücudunu siper ederek şehit düşen ve gazi olan kahramanlar için başlattığı kampanyaya bir destek de Yeni Nesil Çocuk Evi’nde eğitim gören miniklerden geldi.
Teleferik rutin kontrol ve bakıma alındı 2016-08-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl hizmete sunduğu teleferik, 5 gün süreyle 8-12 Ağustos 2016 tarihleri arasında rutin kontrol ve bakıma alındı. Söz konusu tarihler arasında Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası kapalı olacak.
Ağustos Ayı Meclis Gündemi 2016-08-08
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Ağustos ayı toplantısı 12 Ağustos 2016 Cuma günü saat: 14.30’da Çameli Belediyesi Hizmet Binası önünde bulunan Belediye Parkında yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Darbeye karşı “İnadına Demokrasi” 2016-08-07
TSK içerisinde yapılanan FETÖ/PDY’nin giriştiği darbe kalkışmasına karşı 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda başlatılan demokrasi nöbeti devam ediyor. Demokrasi nöbetinin 23’üncü gününde Denizlispor’un yönetici, teknik heyet ve futbolcuları ile sahneye çıkan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşlara arkasında “İnadına Demokrasi” yazılı Denizlispor logolu tişört dağıttı.
Başkan Zolan, İzmir’de on binlere seslendi 2016-08-06
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, demokrasi nöbetinin 22’nci gününde İzmir halkıyla bir araya geldi. Konak Meydanı’nda toplanan on binlerce vatandaşa seslenen Başkan Zolan, “9 Eylül’de düşmanı buradan nasıl denize döktüysek, bugün de ikinci Kurtuluş Savaşımızda yine hep beraber düşmanı denize dökmeye geldik” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ikramları ise İzmirliler tarafından büyük takdirle karşılandı.
Çöp Kutusu Satın Alınacaktır 2016-08-05
Çöp Kutusu alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Başkan Osman Zolan Kale ve Tavas nöbetinde 2016-08-05
Denizli tüm ilçeleriyle 21 gündür demokrasi destanı yazmaya devam ediyor. FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz’da giriştiği darbe kalkışmasına karşı demokrasi nöbeti tutan ilçeleri ziyaret eden Başkan Zolan, Kale ve Tavas halkıyla bir araya geldi.
On binler Şehitler Meydanı’nda buluşacak 2016-08-05
TSK içerisinde yapılanan FETÖ/PDY’nin darbe kalkışmasına karşı gece gündüz demokrasi nöbeti tutan Denizlililer, 07 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda (Delikliçınar Meydanı)bir kez daha “Darbeye Hayır” diyecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri Pazar günü saat 16.00’dan itibaren ücretsiz olacak.