Eski kartlar 31 Ekim'e kadar kullanılacak 2014-09-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin otobüslerde paralı binişleri kaldırıp ulaşımda yeni bir dönemin başlangıcı olarak sunduğu Denizli Kart, kullanımı yaklaşık 50 bini bulurken, eski kart kullanımının 31 Ekim'e kadar süreceği kaydedildi. Kart basım ve değişimi için Denizli Büyükşehir Belediyesi tahsilat veznesinde de hizmet verilmeye başlandığı belirtildi.
Büyükşehir zabıtasından örnek davranış 2014-09-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı personeli, zabıta teşkilatının 188. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlediği etkinlikler kapsamında, "Kan ver hayat kurtar" kampanyasına destek oldu.
Başkan Zolan, üzüm çiğneyip, pekmez kaynattı 2014-09-08
20.Çal Bağbozumu Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali'ne katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üzüm çiğneyip pekmez kaynattı. Gençliğini hatırladığını kaydeden Başkan Zolan, festivale katıldığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Çünkü kökümüzü geçmişimizi hatırladık. Bu güzellikleri, tatları tekrar yaşadık" dedi.
Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerine kayıtlar başladı 2014-09-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, ilk ve ortaokul çağındaki çocukların geleceğe daha iyi hazırlanmaları amacıyla açtığı Bilgi Evi ve Kurs Merkezi kayıtları başladı.
Eylül Ayı Meclis Gündemi 2014-09-08
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Eylül ayı toplantısı 12 Eylül 2014 Cuma günü saat: 16.00’da Belediye Meclis salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Büyükşehir tam kadro Honaz'da 2014-09-06
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz'da Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştireceği projeleri inceledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin tam kadro hazır bulunduğu ziyarette ilçeye bağlı mahallelerin muhtarlarıyla da bir araya gelen Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin Honaz'da sürdürdüğü çalışmalara ilişkin bilgi vererek, muhtarların taleplerini aldı.
Türkçevizyon 2014 başlıyor 2014-09-05
22 ülkeden 22 sanatçı Denizli’de sahne alacak, etkinlikler 8 ülkeden canlı yayınlanacak Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Denizli Valiliği ve TRT işbirliği ile 10-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek, “5. Uluslararası Türkçe Sözlü Müzik Festivali"nin (Türkçevizyon 2014) tanıtım toplantısı yapıldı. Denizli’yi 4 gün boyunca müziğe doyuracak festival kapsamında 22 ülkeden 22 sanatçı sahne alacak. Festivalin gala gecesi ise Hierapolis Antik Tiyatro’da gerçekleşecek.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan: "Güney'i hak ettiği yere getireceğiz" 2014-09-04
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Güney'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen 9. Güney Bağcılık ve Üzüm ve Festivali'ne katıldı. Başkan Zolan, "Bizler ve sizler üzerimize düşeni yapacak ve inşallah Güney'i hak ettiği yere getireceğiz" dedi.
Kalitesiz kömüre geçit yok 2014-09-04
Denizli Büyükşehir Belediyesi, ısınmadan kaynaklanan soba ve kaloriferlerin neden olduğu hava kirliliğini en aza indirmek amacıyla kömür satış noktalarında denetimlerini sürdürüyor.
Buldanlılar artık rahat bir nefes alacak 2014-09-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sarayköy'ün ardından Buldan'da da uzun yıllar sağlıksız ortamda yapılan vahşi çöp depolama sistemine son verdi. Yıllardır çöp sahasında gaz birikmesinden dolayı meydana gelen yangınlar özellikle Buldanlı üzüm üreticilerinin korkulu rüyası haline gelirken, Büyükşehir Belediyesi, buradaki çevre felaketine de son verdi.