Bakan İslam'dan Büyükşehir'e övgü 2014-10-27
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal projelerine övgüler yağdırdı. Özellikle yangında mağdur olan aileler için itfaiye ve Sevgi Eli'nin işbirliği içinde çalıştığını öğrenen Bakan İslam, "Bu yapılanma fevkalade bir düşünce. Umarım bu yapılanma tüm Türkiye'ye örnek olur. Ben gittiğim her yerde anlatacağım emin olabilirsiniz" dedi.
DESKİ’den pratik çözümler 2014-10-27
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (DESKİ) Genel Müdürlüğü, alt yapı çalışmalarında maliyeti düşük, hizmet kalitesi yüksek yeni ekipman yatırımı yaptı. "Yüksek Basınçlı Kanal Açma Ekipmanı” sayesinde DESKİ, ulaşımı zor olan noktalara daha erken ve düşük maliyetle müdahale edebilecek.
Büyükşehir'in tarihe desteği sürüyor 2014-10-26
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 2008 yılında işletmesini devraldığı Laodikya Antik Kenti için hazırladığı, "Dünya Mirası Laodikya Uyanıyor Projesi" tarihi yapıları olumsuz hava şartlarından koruyacak. Proje ile Laodikya Kilisesi'nin yılın 12 ayı ziyarete açılması hedefleniyor.
Büyükşehir'den Cumhuriyet konseri 2014-10-26
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Denizli halkını ünlü sanatçı Yalın'ın vereceği konser ile buluşturacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 29 Ekim'de Delikliçınar Meydanı'nda saat 20.30'da başlayacak ücretsiz konsere tüm Denizlilileri davet etti.
Başkan Zolan'dan Uşak Belediyesi'ne ziyaret 2014-10-24
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti. Uşak Belediye Başkanı Cahan, Denizli’nin belediyecilik anlamında örnek projelere imza attığını belirterek, kendilerinin de Denizli'nin projelerini heyecanla takip ettiklerini söyledi.
Başkan Zolan: "Denizli ile gurur duyuyoruz" 2014-10-24
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kanal A'da canlı yayın konuğu olarak katıldığı "Başkanlar" programında kentin son yıllarda gösterdiği büyük değişimi anlatarak, "Denizli, ahlaklı, üretmeyi, çalışmayı seven, ülkesine faydalı olmak isteyen , ülkesini milletini seven çalışkan insanların olduğu bir şehirdir. Denizli ile gurur duyuyoruz" dedi.
Karataş'ın içme suyu hatları yenilendi 2014-10-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Pamukkale İlçesi Karataş Mahallesi'nde ekonomik ömrünü tamamlamış içme suyu hattını yeniledi.
Denizli Kart kullanımında büyük kolaylık 2014-10-23
Şehir içi otobüs ulaşımında yeni bir dönemin başlangıcı olan "Denizli Kart" kullanımında, vatandaşlara daha fazla kolaylık sağlamak için kentin yoğun olan bölgelerine, "Denizli Kart Elektronik Dolum Noktası" yerleştirildi. Vatandaşlar kart yükleme noktalarının yanında kentin 6 ayrı bölgesine yerleştirilen "Elektronik Dolum Noktası" yardımıyla Denizli Kart'larını kendileri de yükleyebilecek. Makinelerin ilk etapta nakit para ile çalıştığı ifade edilirken, kısa süre içerisinde kredi kartının da kullanılabileceği kaydedildi.
Denizli'nin anayasası kabul edildi 2014-10-22
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, kentin anayasası niteliğinde olan ve 7 alan, 7 amaç ve 25 hedefin bulunduğu 2014-2019 Denizli Büyükşehir Belediyesi Stratejik Planı'nı oy birliği ile kabul etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 5 yıl boyunca Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin bakış açısını, önceliklerini, hedeflerini, amaçlarını ortaya koyan bir plan yapıldığını kaydetti.