Otobüs şoföründen hayata dokunuş 2016-11-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsüne binen kadın yolcunun bayıldığını gören otobüs şoförü Ahmet Tetik, “İnsanlık ölmedi” dedirten bir davranış sergiledi. Otobüsü güzergahından çıkartarak baygın vatandaşı hastaneye yetiştiren şoför Tetik, büyük takdir topladı. Eşine az rastlanır yaşanan olay otobüsün güvenlik kamerasına da yansıdı.
Alperen Ocaklarından Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2016-11-23
Denizli Alperen Ocakları İl Başkanı Muhammet İlyas Zeren ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. “15 Temmuz’da darbeye karşı bu meydanda hep beraber olduk” diyen Başkan Zolan, “Sizler, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkma noktasında bizlerin yanında oldunuz” dedi.
Başkan Zolan’dan Öğretmenler Günü mesajı 2016-11-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öğretmenlerin, Türkiye’nin aydınlık geleceğinin kılavuzu olduğunu belirten Başkan Zolan, “Onların ellerinde yetişen nesiller; an gelmiş imkansızı mümkün kılmış, an gelmiş bir milletin kaderini değiştirerek çağ atlatmıştır” dedi.
Büyükşehir’den öğretmenlere teleferik sürprizi 2016-11-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle sürpriz bir karar alarak, kentin alternatif turizmdeki en büyük ayrıcalıklarından olan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’na çıkmak isteyen öğretmenlere teleferiği gün boyu ücretsiz yaptı.
Başkan Zolan, şampiyonları ağırladı 2016-11-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, liseler arası düzenlenen basketbol turnuvasında Ege Bölgesi Şampiyonu olan Yüksek Çıta Koleji Basketbol takımının yönetici ve oyuncularını ağırladı.
Büyükşehirden öğrencilere sınav kaygısı semineri 2016-11-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından, TEOG’a girecek 8’inci sınıf öğrencilerine sınav kaygısı semineri verildi.
Büyükşehir gücüne güç katmaya devam ediyor 2016-11-22
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ bünyesine yeni katılan 22 yeni aracın tanıtım töreni yapıldı. 10,5 milyon TL yatırım ile Denizlililerin derdine derman olacak araçların tanıtım töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Dünya kentleri ne kullanıyorsa DESKİ’de de aynı araçların kullanılması gerekiyor” dedi.
ASKON’dan Başkan Osman Zolan’a ziyaret 2016-11-21
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Denizli Şubesi Başkanı Hakkı Pekdemir ve yönetim kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı’nın korumaları Denizli’de dünya evine girdi 2016-11-21
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korumaları Serap An ile Özkan Ercan Denizli’de dünya evine girdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın nikahını kıydığı genç çiftin nikah şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın eşi Reyyan Erdoğan yaptı.
Denizli, tarihiyle özdeşleşiyor 2016-11-21
Kentin tarihi değerlerine yönelik yaptığı hizmetlerle büyük takdir kazanan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Cezmi Ökten 1 Evini restore ederek Denizli halkının hizmetine sunacak.