İkinci kapalı yüzme havuzunda sona doğru 2016-10-12
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında hizmete girecek İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzunun kaba inşaatı tamamlandı. Spor kompleksi olarak hizmet verecek dev tesiste 2 yüzme havuzu ile birlikte 2 aerobik salonu, 5 spor salonu, tribün ve kafeterya gibi bölümler olacak.
Başkan Osman Zolan’a Antalya Büyükşehir’den ziyaret 2016-10-10
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Ekim Ayı Meclis Gündemi 2016-10-10
Büyükşehir Belediye Meclisimizin Ekim ayı toplantısı 14 Ekim 2016 Cuma günü saat 16.00’da Tavas ilçesi, Kızılcabölük Mahallesinde bulunan Ayyıldız Düğün Salonunda yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
DESKİ Genel Kurulu 2016 Yılı 1. Olağanüstü Toplantı Gündemi 2016-10-10
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Kurulu olarak 2016 yılı 1. olağanüstü toplantısını yapmak üzere 14 Ekim 2016 Cuma günü saat: 17.30’da Tavas ilçesi, Kızılcabölük Mahallesinde bulunan Ayyıldız Düğün Salonunda toplanacaktır. Kamuoyuna duyurulur.
Tavas’ta 7 mahalle yeni içme suyu sistemiyle buluşuyor 2016-10-09
19 ilçenin tamamında dev yatırımlara imza atan Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Tavas’ın 7 mahallesinin yararlanacağı 2.000 metreküplük Solmaz içme suyu depo çalışması ile 1 adet içme suyu sondaj kuyusu çalışmasını tamamladı. Proje kapsamındaki mahallelerde 40.000 metre içme suyu isale hattı döşeyen DESKİ, bölgede 1 adet içme suyu sondaj kuyusu daha açacak.
Yenişehir ve Servergazi’de su kesintisi 2016-10-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla, 10 Ekim 2016 tarihinde muhtelif mahallelerde su kesintisi yapılacak.
Sevgi Eli, Kayalı ailesinin yaralarını sardı 2016-10-08
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, bir süre önce Babadağ ilçesinde meydana gelen yangında evleri küle dönen Kayalı ailesinin yaralarını sardı.
Başkan Zolan Çal’a çıkarma yaptı 2016-10-07
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çal ilçesini ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yatırımları inceledi. Çal’ın birçok mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Zolan, “Şiarımız; gece gündüz durmadan bu millete hizmet etmektir” dedi.
Büyükşehir aşure geleneğini sürdürüyor 2016-10-07
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayı nedeniyle Bayramyeri Meydanı’nda 15 bin kişilik aşure ikramında bulundu. Başkan Osman Zolan, “Her yıl olduğu gibi aşure hayrımızı; vatandaşlarımıza tattırmak, tarihi derinliği hatırlatmak ve bu değerleri gelecek nesillere aktarmak adına yapıyoruz” dedi.
Odun ve Kömür Satın Alınacaktır 2016-10-06
Odun ve Kömür alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.