BAŞKAN ZOLAN, GENÇLERLE BULUŞMAYI SÜRDÜRÜYOR 2017-10-23
Başkan Osman Zolan: "Gençler bizim geleceğimiz"... Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genç Denizli projesi kapsamında gençlerle buluşmayı sürdürüyor. Gençlerin özellikle geçmişe, milli ve manevi değerlere sahip çıkmasını isteyen Başkan Zolan, "Kendi öz değerlerimizi yaşamak, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıp geleceğe aktarmak gerekiyor" dedi.
Elektrik Enerjisi Satın Alınacaktır 2017-10-23
Serbest Piyasadan Elektrik Enerjisi alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Personel Hizmeti Alınacaktır 2017-10-23
Arşiv Evrak Veri Girişi ve Tarama İşinde Çalıştırılmak Üzere Personel Hizmeti Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Atık Toplama-Taşıma, Temizlik ve Katı Atık Bertaraf Tesisleri İşletimi Hizmeti Alınacaktır 2017-10-23
Atık Toplama-Taşıma, Temizlik ve Katı Atık Bertaraf Tesisleri İşletimi Hizmet Alımı hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Akaryakıt ve Kalorifer Yakıtı Satın Alınacaktır 2017-10-23
Akaryakıt ve Kalorifer Yakıtı Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Zolan’a ziyaret 2017-10-21
AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı kongrelerini tamamlamasının ardından yeni başkan ve yönetimi ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan, vatandaşa hizmet etmek için bulunulan makamların çok önemli olduğunu söyledi.
BÜYÜKŞEHİR VE TURİZMCİLER EL ELE 2017-10-20
Denizli turizminin ilerlemesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Osman Zolan ve turizmciler Denizli turizmi için yeni dönemde yapılacak projeleri konuştu.
“Örnek Kıdemli Vatandaş Ödülü” Ozan Nihat’a 2017-10-19
Türkiye Yaşlılık Konseyi Derneği (TÜRYAK) tarafından düzenlenen “Türkiye'nin Örnek Kıdemli Vatandaşları” temalı programda Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından önerilenDenizlili Halk Ozanı Nihat Sönmez, Denizli'nin onuru oldu.
Hamilelik Okulu sertifikaları Başkan Zolan’dan 2017-10-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından "Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla hayata geçirilen Hamilelik Okulu’nda 8’inci dönem mezuniyet sevinci yaşandı. Anne ve anne adaylarına sertifikalarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan verdi.