Büyükşehir iftarda muhtarları ağırladı 2014-07-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftarda muhtarlarla bir araya geldi. Artık büyükşehir çarklarının döndüğünü kaydeden Başkan Zolan, "Bu yürüyüşte bizim elimiz, ayağımız, gözümüz oradaki ihtiyaçları belirleyecek olan siz değerli muhtarlarımızsınız" dedi.
Büyükşehirden çölyak hastalarına destek 2014-07-23
Denizli Büyükşehir Belediyesi kentte tespit edilen 200 çölyak hastasına glütensiz gıda dağıtımı yaptı. Bu yıl çölyak hastaları için ikincisi gerçekleştirilen desteğin önümüzdeki süreçtede süreceği belirtildi.
Başkan Zolan'dan Gazze için dua çağrısı 2014-07-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yeni Mahalle'de düzenlenen iftara katılarak, "Başta Gazze olmak üzere, katliam ve zulüm altında olan kardeşlerimize dua edelim" çağrısı yaptı.
Sarayköy'de çöp çilesine son 2014-07-22
Sarayköy ilçesinde, uzun yıllar sağlıksız ortamda yapılan vahşi çöp depolama sistemine Denizli Büyükşehir Belediyesi son verdi. Çevre ve insan sağlığını tehdit eden Sarayköy ilçesindeki çöp dağlarını rehabilite eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, sık sık çıkan yangın ile olası gaz patlamalarının da önüne geçti.
Kadir Gecesi mesajı 2014-07-22
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Zolan, TOKİ sakinleriyle iftarda buluştu 2014-07-21
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aktepe Mahallesi'ndeki TOKİ sakinleriyle iftarda bir araya geldi. Başkan Zolan, Filistin'de yaşanan zulme değinerek, "Müslümanların zulüm altında olması kabul edilecek bir şey değil. İnşallah sona erecektir" dedi.
Umut 1'de Ramazan bereketi 2014-07-20
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen yıl düzenlenen Umutkent 1 iftarında temeli atılan, bu yılkinde ise tamamlanan Umutkent 1 Sosyal Tesisi'nde incelemede bulundu. Başkan Zolan, sosyal tesisin kısa süre sonra hizmet vermeye başlayacağını müjdeledi.
Etkinlikler iptal 2014-07-20
İsrail’in Gazze’ye saldırıları sebebiyle Denizli Büyükşehir Belediyesi , Ramazan etkinliklerini iptal etti. Etkinlikler 20 Temmuz Pazar akşamı Adalet Parkı'nda gerçekleştirilecek Bedirhan Gökçe şiir dinletisi ile son buluyor.
İftarda semt hastanesi müjdesi 2014-07-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği mahalle iftarları, vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor. Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde her gün kenttin farklı mahallelerinde vatandaşları bir araya getirmeyi hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi iftar sofrasını bu kez Dokuzkavaklar Mahallesi’nde kurdu.
Kazakistan heyetinden Başkan Zolan'a ziyaret 2014-07-18
Güney Kazakistan Vali Vekili Saparbek Tuyakbayev, Kazakistan Büyükelçiliği Müsteşarı Askhat Kessikbayev, Denizlili işadamı Sami Uslu ve Hasan Turhan'ın eşliğinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.