Başkan Zolan'dan yeni eğitim-öğretim yılı mesajı 2014-09-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, başta minik öğrenciler olmak üzere herkese başarılar diledi.
Türkçevizyon'da muhteşem final bu akşam 2014-09-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde bu yıl 5'incisi organize edilen Türkçevizyon, İncilipınar Parkı'nda düzenlenen konser ile devam ederken, festivalin gala gecesinin bu akşam (13 Eylül Cumartesi) Pamukkale Antik Tiyatro'da olacağı belirtildi. Pamukkale'ye girişlerin saat 16.00'dan sonra ücretsiz olacağı gala için Denizli'nin 6 ayrı noktasından ücretsiz araç kalkacak.
Evlilik Okulu'nda 19. dönem gururu 2014-09-12
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan "Ailemi Seviyorum Projesi" kapsamında yer alan Evlilik Okulu'nda 19. dönem tamamlandı. Bugüne kadar 671 kursiyerin katıldığı ve 19 dönemdir başarıyla sürdürülen proje kapsamında 35 kişi törenle sertifikalarını aldı.
Türkçevizyon tüm hızıyla devam ediyor 2014-09-12
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Denizli Valiliği ve TRT işbirliğiyle bu yıl 5'incisi organize edilen Türkçevizyon, ikinci gününde açık hava tiyatrosunda ve Acıpayam ilçesinde düzenlenen konserlerle devam etti. TRT ve misafir ülkenin sanatçıları Denizlilileri coştururken, program TRT Avaz'da canlı yayınlandı.
Türkçevizyon coşkusu başladı 2014-09-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Denizli Valiliği ve TRT işbirliğiyle bu yıl 5'incisi organize edilen Türkçevizyon başladı. 22 ülkeden 22 sanatçının katıldığı kortej ile başlayan Türkçevizyon coşkusu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ziyareti ve ardından Delikliçınar Meydanı'ndaki konserle zirveye ulaştı. Başkan Zolan'a Özbekistan'ın geleneksel doppı adı verilen şapkası hediye edilirken, makam ziyareti renkli anlara sahne oldu.
Büyükşehir'den Denizli turizmine büyük destek 2014-09-11
Kültür sanat ve turizm alanında hayata geçirdiği projelerle Türkiye'ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, prestijli bir projeye daha imza atıyor. Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) desteği ile hayata geçirilecek Denizli Kültür Envanteri Projesi ile Denizli turizmine büyük bir katkı sağlanacak.
7 bin metrekarelik kavşak düzenlemesi tamamlandı 2014-09-11
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Karşıyaka, Dokuzkavaklar ve Aktepe Mahalleleri'nin kesiştiği noktada gerçekleştirdiği 7 bin metrekarelik kavşak düzenlemesi tamamlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bölgedeki vatandaşlarımız çalışmalardan dolayı sıkıntı çektiler. Ama vatandaşımız biliyor ki; yapılan bu çalışmalar 100 yıla hitap edecek ve bölgeye prestij katacak" dedi.
Denizli Basket Spor Kulübü'nden Başkan Zolan'a ziyaret 2014-09-11
Denizli Basket Spor Kulübü Başkanı Turgut Dalaman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Başkan Zolan, Denizli Basket Spor Kulübü'nün önceki sezonda olduğu gibi Denizli'ye yeni bir heyecan getireceğini söyledi.
Başkan Zolan'dan Pamukkale Meclisi'ne ziyaret 2014-09-10
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Meclisi'ni ziyaret etti. Başkan Zolan, "Allah, Denizlimizi ileriye götürecek, daha da güzelleştirecek ve insanlarımızın taleplerini karşılayacak kararların altına hep beraber imza atmayı nasip etsin" dedi.