Denizli'nin yol haritası çiziliyor 2014-07-01
Denizli’nin gelecekteki yol haritasının çizilmesine katkı sağlaması için merkezde yaşayan 400 bin kişiye gönderilen mektuplar vatandaşların önerileriyle birlikte geri dönmeye başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yoğun ilgi gösterilen uygulamanın katılımcı demokrasi için güzel bir örnek teşkil ettiğini vurgulayarak, kentin geleceği için fikirlerini paylaşan Denizlililere teşekkür etti.
Planlamada Avrupa modeli 2014-06-30
AB’nin Leonardo da Vinci "Hayat Boyu Öğrenme Programı" desteği ile finanse edilen, Türkiye'den Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Fransa, İngiltere, İtalya, İngiltere ve Polonya'nın ortak olduğu Planning For Real-PFR ( Gerçek İçin Planlama) Projesi'nin tanıtım toplantısı yapıldı.
Ramazan etkinlikleri sürüyor 2014-06-30
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin geçmişi aratmayan Ramazan etkinlikleri, İncilipınar ve Adalet Parkı'nda düzenlenen çeşitli programlarla devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı ve aşıklar Denizlilileri verdikleri konser ile keyifli saatler geçirdi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eski Ramazan aylarına duyulan özlemi gidermek için birçok etkinlik düzenlediklerini belirterek, tüm Denizlilileri Ramazan programlarına davet etti.
İlk iftar çadırda açıldı 2014-06-29
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırı Ramazan ayının ilk gününde binlerce kişiyi konuk etti. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Milletvekilleri Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, ilk iftarlarını vatandaşlar ile birlikte yaptı.
Kent Konseyi Başkanı Değirmenci Oldu 2014-06-28
Birçok il ve ilçede Kent Konseylerinin kuruluşuna öncülük yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi 8. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısını yaptı. Gerçekleştirilen Genel Kurul'da Kent Konseyi Başkanlığına Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci seçildi.
Başkan Zolan Çal'da 2014-06-28
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ilçe gezilerine Çal ile devam etti. İlçede muhtarlar ile bir araya gelen ve talepleri alan Başkan Zolan, " Büyükşehir'in kazanımlarını en çok köyden mahalleye dönen yerleşim birimleri hissedecek. Buralarda ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için 24 adet proje üretildi. Bu projelerden her hangi birini seçen vatandaşlarımızın cebinden ne proje ne de ve yapı denetim parası çıkmayacak" dedi.
Başkan Zolan, Bozkurt ve Çardak'ta 2014-06-27
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ilçe gezilerine Bozkurt ve Çardak ile devam etti. Her iki ilçede de muhtarlar ile bir araya gelen ve talepleri alan Başkan Zolan, " Merak etmeyin, size çaresizmiş gibi gelen sıkıntılar Büyükşehir'in imkanlarıyla tek tek çözülecek" dedi.
Denizli'de Ramazan Bir Başka Güzel 2014-06-27
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, düzenlediği basın toplantısında Ramazan Ayı’nda yapılacak olan etkinlik ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Her gün bir mahallede vatandaşlarla beraber iftarını açacağını kaydeden Başkan Zolan, vatandaşların Ramazan ayının manevi atmosferini gönüllerince yaşamalarına katkı sağlamak için Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin gece gündüz demeden çalışacağını söyledi.
Halk Dansları Festivali'ne Muhteşem Gala 2014-06-27
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 14.sü düzenlenen ve 11 ülkeden 350 dansçının katılımı ile gerçekleştirilen 14.cü Uluslararası Halk Dansları Festivali'nin galası Ziya Tıkıroğlu Açık hava tiyatrosunda yapıldı.
Toplu Taşımada Yaz Tarifesi Uygulamasına Geçiliyor 2014-06-27
Eylül ayından bu yana kış tarifesine göre çalışan Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi, 1 Temmuz Salı gününden itibaren yaz tarifesi uygulamasına başlıyor. Buna göre bazı otobüs hatlarının servis sayıları ve hareket saatleri yeniden düzenlenirken, 1 adet hat iptal edilerek güzergahı başka bir hatta ilave edildi.