İtfaiye Haftası kutlanıyor 2014-09-29
Denizli Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Haftası ile itfaiye teşkilatının 300'üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir tören düzenledi. İtfaiye Haftası kutlama törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Eğer bir canı kurtarmaya vesile olabilsek, bir malın zarar görmesine engel olabilirsek, insanlarımızı sıkıntıdan kurtarabilirsek bizden bahtiyarı yoktur" dedi.
Başkan Zolan'dan dostluk gününe destek 2014-09-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Down Sendromu Derneği'nin düzenlediği "Down Sendromu Dostluk Dayanışma ve Farkındalık Günü"ne katılarak destek verdi. Başkan Zolan, Denizli Down Sendromu Derneği'nin istediği, çocukların üretime katılıp çalışabileceği bir kafe yapacakları müjdesini verdi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden 10. Bilgi Evi ve Kurs Merkezi 2014-09-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime hizmetleri devam ediyor. Son olarak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımıyla Atalar Mahallesi’nde 10. Bilgi Evi ve Kurs Merkezi açıldı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden Kale'ye dev yatırım 2014-09-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kale ilçesine 10 kilometrelik kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yapıyor. Büyükşehir tarafından alt yapı çalışması ilçeler bazında ilk kez Kale ilçesinde başladı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin de katıldığı temel atma töreninde konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, " Denizli’de ne varsa Kale’ de de o olsun düşüncesiyle hareket ediyoruz” dedi.
Büyükşehir ilçelerdeki sokak hayvanlarına da sahip çıkıoyor 2014-09-26
Denizli Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde 6 yıldır gerçekleştirdiği sokak hayvanlarının sağlıklı bir yaşam sürdürebilmelerine yönelik çalışmalarını ilçelere de taşıyor. Büyükşehir Belediyesi ilçelerde de sokak hayvanlarının bakımını sağlamak ve tüm veterinerlik hizmetlerinin verilebileceği klinikler kurulması için harekete geçti.
"Romatizmal hastalıklarda erken tanı çok önemli" 2014-09-26
Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Pamukkale Üniversitesi ve Artrilitli Yaşam Derneği işbirliğinde düzenlenen seminerde, Romatoid Artrit ve Ankilozan Spondilit rahatsızlıklarında erken tanının önemine dikkat çekildi.
Genç Denizli ile hayalini gerçekleştirdi 2014-09-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Resim Kulübü'nde kurs alan Feride Gök, Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tezhip Ana Sanat Dalını birincilikle kazanarak Denizli’nin gururu oldu.
Büyükşehir sorunları tek tek çözüyor 2014-09-23
30 Mart'ın ardından kent genelinde hizmet vermeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sorunlarını tek tek çözüyor. Büyükşehir Belediyesi Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Bekilli ilçesinin Bükrüce Mahallesi'ndeki içme suyu sorununu çözdü. Bükrüce Mahallesi'ndeki su borularının neredeyse tamamen kireçlenip tıkanmış olması görenleri şaşırttı.