Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2015-12-31
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Evlilik Okulu 2015 yılının son mezunlarını verdi 2015-12-31
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan "Ailemi Seviyorum Projesi" kapsamında yer alan Evlilik Okulu, 2015 yılının son mezunlarını verdi.
Denizli dev yatırımlarla tanışmaya devam edecek 2015-12-31
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı. Yeni yılın barış, huzur ve refahla anılacak bir sene olmasını dileyen Başkan Zolan, "2015'de Türkiye’de ilklere imza atmaya devam ettik. Vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve hizmet aşkıyla 2016 yılında da Denizlimiz için büyük hayaller kurmaya, dev yatırımlar yapmaya devam edeceğiz" dedi.
1400 metre rakımda evlilik teklifi 2015-12-30
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Teleferik ve Bağbaşı Yaylası şehre farklı bir hava katarken, zaman zaman vatandaşların da mutlu anlarına ev sahipliği yapıyor. Bunlardan biri de Erhan Demir'in kız arkadaşı Merve Fındık'a romantik evlilik teklifini 1400 metre rakımdaki teleferikte yapması oldu.
Yollar Büyükşehir ile daha güvenli hale getiriliyor 2015-12-30
Trafiğin güvenli ve düzenli bir şekilde akışının sağlanması, can ve mal kaybına yol açacak kazaların önlenmesi ve işaretlemelerin eksiksiz tamamlanması kapsamında çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçe bağlantı yollarına 15 bin adet CTP (kedi gözü) yerleştirirken, uluslararası standartlarda 920 kilometre yol çizgi boyama işlemi yaptı.
Sanat Merkezi perdelerini açıyor 2015-12-29
Denizli, Sanat Merkezi'ne kavuşuyor... Talihsiz bir yangın sonucu kullanılamaz hale geldikten sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımı tamamlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi, perdelerini açıyor. Yeni yılda açılması beklenen Sanat Merkezi'nde incelemede bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ocak ayının ilk ya da ikinci haftası sinemada gösterime başlanacağını müjdeledi.
Konservatuar Akşamları'na yoğun ilgi 2015-12-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı tarafından her ay düzenlenen Konservatuar Akşamları sanatseverlerin yoğun ilgisini çekti.
Karlıoğlu ailesinin evi küllerinden yeniden doğdu 2015-12-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yangında evi küle dönen Karlıoğlu ailesine yardım elini uzattı. Sevgi Eli ekiplerince Karlıoğlu ailesinin eşyaları yenilenirken, yangında kullanılamaz hale gelen evi Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yeniden hayat buldu
Mehmet Akif Ersoy’u saygıyla anıyoruz 2015-12-27
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un ebediyete irtihalinin 79. yıldönümü dolayısıyla anma mesajı yayımladı. Başkan Zolan, " Milletimizin değerlerine sahip çıkan ve bu değerleri evrenselleştiren Mehmet Akif Ersoy'u anlamak ve bu değerlere sahip çıkmak en büyük amacımız olmalıdır" dedi.
"Gül ile Bülbül" türkülerde buluştu 2015-12-27
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği Korosu tarafından gerçekleştirilen "Gül ile Bülbül" konseri yoğun ilgi gördü. Salonu dolduran sanatseverler yaklaşık 2 saat süren konseri büyük bir beğeniyle izledi.