Büyükşehir DESKİ, yeni nesillere su duyarlılığını aşılıyor 2016-05-16
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Dünya Su Günü etkinlikleri kapsamında başlattığı “Minik Minik Ellerim, Susuz Büyümez Düşlerim” adlı program ilçelerde de devam ediyor. Yeni nesle suyun öneminin tiyatro ve müzikal gösteriyle anlatıldığı etkinliklerde çocuklar doyasıya eğleniyor.
Hurda demir satış ihale ilanı 2016-05-16
Acıpayam Belediyesine ait 40 ton civarında hurda demir satışı için ihaleye çıkarılmıştır.
İşyeri kiralama ihale ilanı 2016-05-16
Acıpayam Belediyesine ait Mahallelerde bulunan üç adet iş yeri kiraya verilecektir.
Başkan Zolan’dan Milli Mücadele Günü mesajı 2016-05-16
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 15 Mayıs Milli Mücadele Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Türk Milleti’nin tarih boyunca düşman işgaline ve esarete asla boyun eğmediğine dikkati çeken Başkan Zolan, “Müftü Ahmet Hulusi Efendi önderliğinde 97 yıl önce yakılan direniş meşalesi, istiklal mücadelemizin en önemli destanlarından biridir” dedi.
“Denizli, deniz keyfini Işıklı’da yaşayacak” 2016-05-14
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril’de gerçekleştirilen Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısı öncesi muhteşem güzelliği ile kentin doğa harikalarından olan Işıklı Gölü’nde kayık turu yaptı. Işıklı Gölü ve çevresi ile Gümüşsu Şelalesi’ni düzenleyeceklerini kaydeden Başkan Zolan, “Denizli’de deniz yok ama halkımızla birlikte deniz keyfini Işıklı’da yaşayacağız” dedi.
Muhtelif mahallelerde su kesintisi 2016-05-14
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü'nün kent genelindeki su deposu yenileme ve şehir suyunun tek merkezden izleneceği SCADA sistemi kurulması çalışması dolayısıyla, 16 Mayıs 2016 Pazartesi günü muhtelif mahallelerde su kesintisi yapılacak.