TİYATRO COŞKUSU BAŞLADI 2019-04-27
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 33.'ncüsünü düzenlediği Denizli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali'nin korteji yapıldı. Renkli görüntülere sahne olan korteje tiyatro severler yoğun ilgi gösterirken, 6'sı yabancı olmak üzere toplam 20 tiyatro ekibi 3 Mayıs'a kadar 8 gösteri ve 33 oyunu sahneye koyacak.
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ MECLİS ÜYESİ SEÇİMİ DUYURUSU 2019-04-26
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI, DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ VE İLÇE BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİNE
Muhtelif mahallelerde su kesintisi 2019-04-26
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün yaptığı içme suyu hat tamiratı nedeniyle 29 Nisan 2019'da Güzelköy, Kale, Çeltikçi, Salihağa ve Üzerlik Mahallelerinde su kesintisine gidilecektir.
Cama hayat verenler bir kez daha Denizli’de buluşuyor 2019-04-25
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2-5 Mayıs'ta Türkiye'nin ilk ve tek cam bienali olan Uluslararası 5. Denizli Cam Bienali düzenleyecek. Yerli ve yabancı cam sanatçılarının Denizlililer ile buluşacağı uluslararası organizasyon, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kültür ve Kongre Merkezi’nde ‘Yansıma’ teması ile yapılacak.
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları 2019-04-25
Denizli Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Gayrimenkul Satış İlanları
Büyükşehir'den "Kanser, Erken Tanı ve Toplum Sağlığı Semineri"ne davet 2019-04-24
Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, çağımızın amansız hastalığı kanser ile ilgili 26 Nisan 2019 Cuma günü "Kanser, Erken Tanı ve Toplum Sağlığı Semineri"düzenleyecek.
Uluslararası 33. Amatör Tiyatro Festivali Başlıyor 2019-04-24
Denizli Büyükşehir Belediyesinin bu yıl 33'üncüsünü düzenleyeceği Uluslararası Amatör Tiyatro Festivali, başlıyor. 6’sı yurtdışından olmak üzere toplam 20 tiyatro grubunun katılacağı festivalin korteji 27 Nisan Cumartesi günü saat 12.00'de gerçekleştirilecek. 200 dolayında tiyatro oyuncusunun toplamda 33 eseri sahneye koyacağı festivalde Denizli tiyatroya doyacak.
Başkan Zolan, koltuğunu 4. sınıf öğrencisine devretti 2019-04-23
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Aylin İlçi'ye devretti.
İLK MECLİS’TE GECE YARISI MESAİSİ 2019-04-23
31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından göreve gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi, 2019-2024 döneminin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gece geç saatlere kadar süren toplantıda 2018 yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2018’in yatırımlarla dolu muhteşem bir yıl olduğunu vurgulayarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.