Ukrayna iş dünyasından Başkan Zolan’a ziyaret 2017-12-03
Ukrayna’nın Zaporojiya kentinden gelen Sanayi ve Ticaret Odası heyeti Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Osman Zolan, “Ukrayna ile yakın ilişkilerimiz var. Bu ilişkilerin gelişmesi ve iki ülkenin ticaret hacminin gelişmesi hedeflenmeli” dedi.
Alkışlar Büyükşehir Tiyatrosu'na 2017-12-03
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun yeni sezonda sahneye koyduğu “Kamyon” adlı oyun kapalı gişe oynamaya devam ediyor. Oyunu tiyatroseverlerle birlikte izleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin kültür ve sanat hayatına zenginlik katmaya devam edeceklerini söyledi.
Odun ve Kömür Alımı 2017-12-01
Odun ve Kömür Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.
Evcil hayvan ticareti yapanlara sertifika 2017-11-30
Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı'nın ev ve süs hayvanı satışı yapanlara yönelik düzenlediği sertifika eğitim programı tamamlandı.
ÜÇGEN'DE VİYADÜKLER TAMAMLANDI 2017-11-30
ÜÇGEN KÖPRÜLÜ KAVŞAKLARI'NDA SONA DOĞRU... Denizlililerin uzun yıllardır hayalini kurduğu Üçgen Köprülü Kavşakları projesinde İzmir-Antalya Karayolu'nda gidiş-geliş olmak üzere toplam 838 metrelik 2 viyadük tamamlandı. Sona doğru yaklaşılan dev projede yer altına toplamda 12,6 kilometrelik uzunluğunda kazı yapılırken, sadece İzmir-Antalya viyadüklerinde 2.172 ton demir, 16.500 metreküp beton kullanıldı.
Başkan Osman Zolan'dan Mevlid Kandili Mesajı 2017-11-29
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Gümüşsu Şelalesi’ne Büyükşehir eli değiyor 2017-11-29
Denizli Büyükşehir Belediyesi, doğa harikası Gümüşsu Şelalesi’nde düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Denizli'nin doğal ve tarihi değerleriyle çok büyük bir turizm potansiyeline sahip olduğunu vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Denizlimizin yıl boyunca turizm yapılabilen bir şehir olduğunu anlatacağız ve bu yönde yatırımlar yapmayı sürdüreceğiz" dedi.
Büyükşehir'den İmar Yönetmeliği eğitimi 2017-11-28
Denizli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı 01 Ekim 2017 tarihinden itibaren yürürlüğe giren “Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği” ile ilgili eğitim programı düzenledi.
Taşınmaz Satış İhale İlanı 2017-11-28
Mülkiyeti Denizli Büyükşehir Belediyesine ait, Denizli İlinde bulunan, aşağıda tapu kaydı yazılı 5 adet taşınmaz ayrı ayrı olmak üzere 2886 Sayılı yasanın 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif ihale edilmek suretiyle satılacaktır.
Agrega ve Kum Satın Alınacaktır 2017-11-28
Agrega ve Kum Alımı alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.