Baca Temizleme Yetki Belgesi Başvuruları 2019-09-20
İtfaiye Dairesi Başkanlığınca gerçek ve tüzel kişilere baca temizleme yetki belgesi verilecektir.
MİRYOKEFALON ZAFERİ'NİN 843. YILDÖNÜMÜ 2019-09-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 843 yıl önce Çivril ilçesinde yaşanan ve Anadolu’nun kesin olarak Türk yurdu olmasını sağlayan Miryokefalon Savaşı anma etkinlikleri kapsamında bir panel düzenledi. Başkan Osman Zolan, “Bize düşen, ecdadımızın yapmış olduğu güzelliklere, bırakmış olduğu vatana, bayrağa ve tüm emanetlere sıkı sıkıya sahip çıkmalıyız” dedi.
Büyükşehir Tiyatrosu ödüle doymuyor 2019-09-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2. Uluslar arası Maltepe Tiyatro Festivali Ödülleri kapsamında 2 ödül alarak Denizli'yi bir kez daha gururlandırdı. 2019 yılı içerisinde toplam 7 ödül alan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Denizli'yi bir kez daha gururlandırdı.
Başkan Zolan'dan milli sporculara başarı dileği 2019-09-19
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Karadağ’da Ümitler Balkan Judo Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil edecek Büyükşehir Belediyespor sporcularına başarılar diledi.
Büyükşehir ve Tavas'tan Kazım Arslan'a vefa 2019-09-19
Tavas Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas İlçesinin Solmaz Mahallesi’nde doğup büyüyen merhum CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’a vefa örneği gösterdi. Geçen ay, Tavas Belediye Meclisi'nde alınan Milletvekili Arslan'ın isminin memleketindeki bir caddeye verilmesi kararı, Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından da 16 Eylül'de oybirliği ile kabul edildi.
Tarihi zaferin 843. yılı anıldı 2019-09-18
Anadolu’da Türklerin hakimiyetinin kesinleştiği ve 843 yıl önce Çivril ilçesinde yaşanan Miryokefalon Savaşı’nın 843. yıl dönümü anma programı düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği program 843 yıl önce tarihi zaferin yaşandığı Düzbel'de gerçekleştirildi.
Başkan Osman Zolan’dan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı 2019-09-18
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şanlı Türk tarihinin kahramanlık destanları ile dolu olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, "Bu kutsal vatan toprakları bizlere şehit ve gazilerimizin emanetidir" dedi.
"Ahilik demek kardeşlik demektir..." 2019-09-17
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ahilik Kültürü Haftası dolayısıyla Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği ile birliğe bağlı oda başkanları ve yöneticilerini kabul etti. Ahiliğin bizi biz yapan güzel bir değer olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Ahilik demek kardeşlik demektir, kalite demektir, dürüstlük, dayanışma ve hoşgörü demektir" dedi.
"Denizli'de Ticaretin Derin Kökleri: Ahilik" 2019-09-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği işbirliğinde "Denizli'de Ticaretin Derin Kökleri: Ahilik" konulu panel gerçekleştirildi. Panelde, Denizli’de geçmişten bugüne ahilik kültürünün izleri konuşuldu.