Bu da Büyükşehir'den #10yearschallange 2019-01-18
Sosyal medyada 10 yıl önce ve sonrasına ait fotoğrafların paylaşıldığı akıma farklı bir bakış açısıyla katılan Denizli Büyükşehir Belediyesi, destan yazdığı hizmetlerine #10yearschallange ile dikkat çekiyor.
Büyükşehir DESKİ’den hizmet rekoru 2019-01-17
Denizli'de 5.000 km'nin üzerinde yaptıkları içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının toplam uzunluğu ile rekor kıran Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, bugüne kadar açtığı 194 içme suyu sondaj kuyusundan saniyede 3.600 litre su temin etti. 194 sondaj ile toplamda 27.500 metre derinlikte kazı yapan Büyükşehir DESKİ, Denizlilileri nitelikli suya kavuşturdu.
Yollarda karla mücadele, parklarda kar keyfi 2019-01-16
Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri dün akşam saatlerinden itibaren başlayan kar yağışına karşı vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için gece boyunca kar mesaisi yaptı. Ertesi gün Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı parklara akın eden vatandaşlar ise muhteşem manzara eşliğinde karın keyfini yaşadı.
Başkan Osman Zolan’a, Baklan’da sevgi seli 2019-01-16
Baklan İlçesinde vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterisiyle karşılaşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli merkez ve tüm ilçelerde çok sayıda hizmet yaptıklarına dikkat çekerek, "Bizim amacımız Denizli ve tüm ilçelerimizde güzellikler içinde insanlarımızın mutluluğunu ve huzurunu sağlamak. Bizim ortak sevdamız Denizli" dedi.
"Denizli bugün parmakla gösterilen bir şehir haline geldi” 2019-01-15
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. Denizli’nin her geçen yıl güzelleşerek büyüdüğüne dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Denizli bugün Türkiye’de parmakla gösterilen bir şehir haline geldi” dedi.
Gençlere yeşil-siyah sürpriz 2019-01-15
Üniversitelilerin sosyal medyadan yaptıkları çay davetini geri çevirmeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, gençlere Denizlispor formaları ile sürpriz yaptı.
Büyükşehir gönüllere dokunmaya devam ediyor 2019-01-15
“Denizli'de kimse sahipsiz kalmayacak” sloganıyla faaliyete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım ve Sağlık Merkezi, geçtiğimiz yıl 14 binden fazla vatandaşın imdadına yetişti. 14 binin üzerindeki vatandaşı 213 bin kez ziyaret ederek dertlerine derman olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, gönüllere dokunmaya devam ediyor.
Yaşlı çifte Büyükşehir Sevgi Eli sahip çıktı 2019-01-14
Geçen çarşamba günü çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen Mehmet (76 )-Şehri Çukur (72) çiftinin imdadına Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli koştu. Büyükşehir İtfaiyenin yangını söndürmesinin hemen ardından haberdar ettiği Büyükşehir Sevgi Eli, yaşlı çiftin yanan eşyalarını baştan aşağı yeniledi.
Ege’nin incisi Denizli Kayak Merkezi 2019-01-13
Beyaz cennet Pamukkale'nin ardından şehrin ikinci beyaz cenneti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Denizli Kayak Merkezi, kayak severlerin yeni gözdesi oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen ücretsiz kayak kurslarının yoğun ilgi gördüğünü belirten Başkan Osman Zolan, "Milletimizin emanetine sahip çıkmak için gece gündüz çalışıyoruz. Ortak sevdamız Denizli" dedi.