Denizli turizmine "Büyükşehir" dopingi 2018-01-19
"Birlikten kuvvet doğuyor"... 2017'de Türkiye'ye gelen turist sayısında bir önceki yıla göre yüzde 18'lik artış yaşanırken, bu rakam Pamukkale'de yüzde 53'e yükseldi. Pamukkale'ye gelen turist sayısındaki rekor artışta en büyük katkının Denizli Büyükşehir Belediyesinin desteklediği “Termal İyi Gelir” projesi ile Denizlili turizmcilerle birlikte fuarlarda yaptığı tanıtım kampanyaları olduğu vurgulandı.
Başkan Osman Zolan: “Denizli güzelleşmeye devam edecek” 2018-01-19
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kent merkezindeki 10 mahallede tamamlanan dev alt yapı çalışmalarının ardından, başladıkları üst yapı çalışmalarının da birer birer bittiğini açıkladı. Başkan Zolan, “Bizlere her koşulda inanıp, güvenen hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Denizli güzelleşmeye devam edecek” dedi.
Başkan Osman Zolan DTB'ye konuk oldu 2018-01-19
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Borsası’nın (DTB) aylık olağan meclis toplantısına katıldı. Büyükşehir Belediyesinin Denizli’de hayata geçirdiği hizmet ve yatırımları anlatan Başkan Zolan, “İlk günkü heyecanımızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
Denizli 700 araç kapasiteli otoparkına kavuşuyor 2018-01-18
Denizli'deki ulaşım sorununu gidermek için kentin dört bir tarafında çalışma yürüten Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Mayıs Mahallesi’nde yapımını sürdürdüğü 700 araç kapasiteli katlı otopark inşaatında sona geldi. Yüzde 80 dolayında fiziki gerçekleşmesi tamamlanan dev projenin kaba inşaatı tamamlandı.
Büyükşehir'den trafikte hayat kurtaracak önlemler 2018-01-17
Denizli Büyükşehir Belediyesi, olası trafik kazalarında can kaybının en aza indirgenmesi için köprülü kavşaklarda su bariyeri uygulamasını hayata geçiriyor. Darbeyi emerek çarpma şiddetini azaltan su bariyerleri hayat kurtarıyor.
Genel Başkan Yardımcısı Karacan’dan Başkan Zolan’a ziyaret 2018-01-17
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Harun Karacan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Denizli'nin kahramanları 2018-01-16
Türkiye'de nüfus başına düşen personel ve istasyon sayısında ilk sırada bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, modern araç, ekipman ve personeli ile 2017 yılında da yoğun bir mesai harcadı. 7 gün 24 saat vatandaşlar için nöbet tutan itfaiye, geçen yıl 4.751 yangına müdahale etti, 1.759 kurtarma operasyonu gerçekleştirdi.
Büyükşehir’den Türk Sanat Müziği Konseri 2018-01-15
Sosyal ve kültürel etkinliklerine 2018 yılında da aralıksız devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, "Türk Sanat Müziği Korosu Konseri" düzenledi.
Çivril Meydan Projesi'nde geri sayım başladı 2018-01-15
Denizli merkezde olduğu gibi ilçelerde de hayata geçirdiği park ve yeşil alan yatırımlarıyla büyük övgü toplayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril'de yapımını sürdürdüğü meydan projesi, 75. Yıl Parkı ve 23 Nisan Parkı ilçeye yeni bir nefes katacak.