Genç Denizli, minikleri ağırladı 2018-04-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Resim Kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23 anaokulu öğrencisini ağırladı.
Çocuklara moral ziyareti 2018-04-20
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri, Bahçeşehir Koleji ve Pamukkale Üniversitesi Yeni Ufuklar Kulübü, hastanede tedavi gören çocukları ziyaret ederek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.
"Çivril, Çivril olalı böyle bir hizmet ve yatırım görmemiştir" 2018-04-20
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde Büyükşehir Belediyesinin devam eden ve hayata geçirdiği yatırımları inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Çivril, Çivril olalı böyle bir hizmet ve yatırım görmemiştir" dedi.
Başkan Osman Zolan'dan 23 Nisan mesajı 2018-04-20
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Ulusal egemenlik ateşinin yakıldığı 23 Nisan 1920'nin bir ulusun yükselişi olduğunu ifade eden Başkan Zolan, "Bu kutsal topraklar için canını ortaya koyan şehitlerimizi ve şanlı tarihimizi yarınlarımıza nakşetmeliyiz" dedi.
İşyeri Kiralama İhale İlanı 2018-04-20
Encümen'in 11/04/2018 tarih 440 sayılı kararı gereğince; ekli listede adresleri ve bilgileri verilen işyerleri, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre açık artırma suretiyle kiralaması yapılacaktır.
Büyükşehir'den çocuklara özel Tiyatro Şenliği 2018-04-19
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla birbirinden güzel tiyatro oyunlarını çocuklarla buluşturuyor. 15 Nisan'dan başlayarak 23 Nisan'a kadar devam edecek program kapsamında 7 farklı oyun çocukların beğenisine sunuluyor.
Büyükşehir'den Denizli'ye bir sağlık tesisi daha 2018-04-19
Denizlililerin yaşam kalitesini yükseltmek için sağlık alanında da yatırımlara imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, içerisinde UMKE, 112 Acil ve ASM'nin bulunduğu sağlık kompleksinin yapımını tamamladı.
Büyükşehir yatırımları 2017'ye damgasını vurdu 2018-04-18
Denizli Büyükşehir Belediyesinin “2017 yılı Faaliyet Raporu” onaylandı. 2017 yılının, 2014’ten bu yana en muhteşem yıl olduğunu vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, geçen yıl tarih yazdıklarını belirterek, emeği geçen tüm meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve Denizli halkına teşekkür etti.