Eğitim için El Ele’de ilk ders zilini Başkan Zolan çaldı 2018-10-14
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2008-2009 eğitim öğretim yılında hayata geçirdiği “Eğitim için El Ele” projesi 11. yılında da dayanışmanın, birlik ve beraberliğin simgesi olmaya devam ediyor. 11 yılda 4865 öğrencinin faydalandığı “Eğitim İçin El Ele” projesinin yeni eğitim öğretim dönemi ilk ders zilini Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan çaldı.
Büyükşehir Tiyatrosu perdelerini açtı 2018-10-13
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu "Bir Deli’nin Hatıra Defteri" adlı tiyatro oyunu ile yeni sezona "Merhaba" dedi. Denizli Valisi Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da izlediği oyun, seyirciler tarafından büyük beğeni topladı.
Büyükşehir Tiyatrosu’nun yeni sezon hedefi 100.000 seyirci 2018-10-12
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Yeni sezonda sahneleyecekleri oyunlara tüm Denizlilileri davet eden tiyatrocular bu yılki seyirci hedefinin 100.000 olduğunu açıkladı.
El Emeği Pazarı ve Mikrokredi Ofisi'ne övgü 2018-10-11
Ticaret Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Sosyal Kooperatif Eğitim ve Tanıtım Treni” projesi kapsamında Denizli’ye gelen Ticaret Bakanlığı Kooperatifleşme Genel Müdürü Arif Sami Seymenoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi El Emeği Pazarı ve Mikrokredi Ofisi standlarını ziyaret ederek projelerden övgüyle bahsetti.
Muhtelif Mahallelerde Su Kesintisi 2018-10-10
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün yaptığı içme suyu hat bağlantısı nedeniyle 11 Ekim Perşembe günü Çakmak, Selçukbey, Karahasanlı ve Yenişafak Mahallelerinde su kesintisine gidilecektir.
Tarihi doku Büyükşehir ile ortaya çıkacak 2018-10-10
Denizli’de depreme dayanıksız olması nedeniyle tehlike yaratan Özel İdare İşhanı’nın yıkım çalışmaları hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Yıkım çalışmalarını inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hantal yapının ortadan kaldırılmasıyla tarihi 2 binanın ortaya çıkacağını, meydanda yapılacak yeni düzenleme ve yeni müzelerle birlikte bölgenin bir turizm merkezi olacağını söyledi.
Büyükşehir destekliyor, kadınlar üretiyor 2018-10-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde yaklaşık 12 yıldan bu yana hizmet veren El Emeği Pazarı, aile ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınlara umut olmaya devam ediyor. Ürettikleri el emeği göz nuru eserleri El Emeği Pazarı'nda satma imkanı bulan kadınlar hem aile bütçesine katkı yapıyor, hem de sosyalleşme imkanı buluyor.
Büyükşehir’den Beyağaç’a modern alt yapı 2018-10-09
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Beyağaç ilçesinde bir süre önce başlatmış olduğu alt yapı çalışmasının birinci etabını tamamladı.